Idag har varit en bra dag!

2010-02-18 | 15:51:07
Jag måste verkligen börja skärpa mig nu med skrivandet här asså... en gång i månaden är inget vidare bra snitt men de har vart så mycket nu så har inte orkat uppdatera här


Har iallafall börjar på MIROI på allvar nu och de är trevliga personer i klassen, två som jag känner sen tidigare, bra lärare, bra tider, intressanta lektioner... det verkar bra helt enkelt!

Har efter mycket om och men börjat träna nu också (igen). Har haft ett uppehåll på 3/4 år sen Emrik drog in i lumpen, tycker inte de är så kul att träna själv men nu har jag ju lovat att förbätra min livsstil så då har man ju inget annat val liksom :P men bra musik så går de allt fint ändå!

Sen har ja ju såklart vart en hel del med älsklingen, dock så har de vart mindre än vanligt eftersom hon har haft praktik nu och jobbar ungefär varannan helg men nu är de slut på de och de ska bli gött att träffa henne oftare måste jag säga!

I övrigt har det inte hänt sådär jättemycket speciellt den senaste tiden så här är vad som har hänt idag:

Har sett på en föreläsning av Kjell Enhager som va ca 2,5 timmar lång, kan tyckas som en lång tid men de va en riktigt rolig och bra föreläsning. Sen har ja ätit god mat med folket i klassen, varit en av dom få som vann en tävling i klassen med bästa jobbansökan, satt in massa pengar på banken, fått sålt min sista fotoryggsäck och så ska jag till älsklingen imorron... är de bra eller är de kanon liksom?! Nu känns livet väldigt lätt och bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: