Födelsedagen!

2009-09-16 | 23:32:02
Ja som jag nyss skrev så fyller min blogg ett år idag =) den börjar bli gammal nu... eller nåt^^


Vad har jag då gjort för att fira denna dag? Jo jag har vart i skolan och haft prov i referatskrivning. Kändes helt okej faktiskt. Fick en text på 550 ord som vi skulle försöka få ner till runt 180 och jag lyckades få det till 126, sen om det jag skrev var bra det återstår att se men man kan ju alltid hoppas :P

Sen efter provet så drog ja iväg till trollhättan med lille Thudor. Gick och kollade på externa hårddiskar till mig, funderar på att köpa en att ha alla mina foton på så man har backup på allt.

När vi stog på drottningtorget och väntade på våran buss så träffade vi bl.a. den lilla filuren Djordje och hans Emma. Dom skulle hem till vbg så vi tog samma buss och satt och snackade en stund inna  jag och Thudde hoppade av.

När jag och Kristian kom till överby så gick vi runt lite där och kolla i alla affärer som fanns. Jag fick mig ett par svarta jeans, va rätt bra eftersom dom två jag har börjar bli gråslitna.

Sen så fikade vi på Espresso House och så gick vi runt lite till. Vi träffade bl.a. min gamle klasskamrat Jens som stog inne på Teknikmagasinet och slöade.

Sen när vi skulle hem så tog vi var sin glass och satte oss och då kom Jenny smygandes bakom oss. Så vi tog sällskap med henne tills vi skulle dra hem, hon hoppade av hos sig, jag fortsatte till brålanda och kristian hoppa av i mellerud för att komma till sitt lilla tåg hem till Åmål. Va en bra dag med fint väder och bra sällskap!

Och den kunde inte ha slutat så mycket bättre om man säger så, de är nu bestämt att ja ska till Karlstad och träffa Sara på lördag! Längtar verkligen jättemycket tills dess! De är en månad sen vi träffades nu och jag saknar att hålla henne i mina armar och bara vara med henne så det gör ont asså men snart så!

Kommentarer
Postat av: Vicky

Yay!Grattis på rätt blogg!

2009-09-16 | 23:53:15 | http://vickyjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: