Hockey och vinterjacka... kylan är här!

2009-10-29 | 21:57:19
Yes då va de torsdag då...
I tisdags så åkte sötnosen till sin syster i skåne :( jag som ville vara med henne på lovet :'(

I tisdags kväll så drog jag till karlstad med farsan för att kolla på Färjestad - Frölunda i Löfbergs Lila Arena. Riktigt spännande match med många målchanser för båda lagen men jag får ändå säga att FBK va strået vassare och hade fler chanser.

Träffade sötnosens pappa också typ de första jag gjorde när ja kom dit^^ Han bara komma in genom dörrarna och köpt ett matchprogram och sen så såg ja han :P Han kom även tills oss sen i första pausen och snackade till andra perioden började, skön snubbe asså! Blev ju liite skvallranade om Sara också förståss^^

Målvakten i FBK, Robin Rahm, är en outstanding målvakt verkligen! Han höll nollan trots att FBK hade 6-7 box-plays. Tyvärr lyckades han ju inte rädda sista skottet men han ska ändå ha cred för sitt slit idag! Blev till slut 1-1 vilket är lite av en besvikelse eftersom FBK har vart så vassa på hemmaplan denna säsongen och Frölunda faktiskt har vart rätt dåliga men dom spelade bra idag! Det va iallafall en rolig kväll och farsan va väldigt nöjd med sin födelsedagspresent och de är ju huvudsaken! =)
Bilder från matchen finns här!

Idag så har jag träffat Kristian a.k.a Thudor. Vi träffades i Vänersborg och gick och käkade var sin pizza på Italia, gott som alltid! Sen så tog vi bussen till Trollhättan och gick av på Överby där vi gick runt och kollade i lite affärer och jag hittade en vinterjacka/rock som jag blev totalkär i! Den kostar 990kr på H&M.
Vad tycker ni om den?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: