Det är fotografen som tar bilden, inte kameran!

2009-11-17 | 16:50:35
Asså jag blir så sjukt trött ibland på alla småglin som vill ha en systemkamera för att det är coolt! De är inte coolt längre så lägg av!

Nu för tiden så ser man varenda liten unge ute på stan med en systemkamera för många tusenlappar och så kan dom inte ens använda den.

Jag kan inte påstå att jag är nåt proffs när de gäller fotande för det är jag verkligen inte! Men jag försöker hela tiden bli bättre och jag älskar att fota och utmana mig själv och få så bra och "nya" bilder som möjligt så därför har jag satsat på en svindyr kamera som jag vanligtvis inte skulle göra, men när man ser en unge på stan med en likadan kamera och dom kollar på den och undrar vad som är upp och vad som är ner så skäms jag för att visa mig med min för jag vill inte bli tagen som "en av dom".

Varför lägga dyra pengar på att ta kort på "omgivningen, mejj o mina kompisar o massa möjjs"...? Det är ju helt sjukt! http://robbanmurray.bilddagboken.se/p/show.html?id=232974380&directlink=1 Dett aär ett av de korten jag är mest nöjd över är och det är taget med en Sony Cybershot DSC-W85 som är en helt vanlig kompaktkamera med 7,2 megapixlar. Min mobil har fler pixlar (8,1 megapixlar) men de blir inte bättre bild för det!. Jag behövde ingen avancerad maskin för 20.000kr för att få det kortet. Jag behövde bara mina ögon för att "se" bilden.

Det är fotografen som tar bilden, inte kameran!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: