Vänner kommer och vänner går...

2009-06-01 | 00:33:37
Ja, för dom som läst mina senaste "jätteglada" inlägg så har det nog framgått att de är lite si och så med min kompiskrets just nu.

Men en som jag känner att jag har kommit nära nu det senaste är Sara. En supergo tjej från Värmland som jag har chattat med i ungefär ett halvår nu. Idag (söndag) så var det första gången vi snackade i telefon och jag måste säga att det kändes underbart.

Jag tog en liten promenad runt i brålanda samtidigt som jag pratade med henne och samtidigt som hon pratade så va de som att jag inte riktigt kollade på vägen framför mig utan jag såg hela tiden alla bilder jag har fått på henne och försökte passa in rösten med henne.

Hon pratade ingen vidare bred värmlänska som jag hade trott men hon "bröt" lite på de ibland och de va gullit :) Hon hade en väldigt söt röst på nåt sätt. Inte som jag hade förväntat mig direkt men det gjorde inget för ja blev bara glad över att höra hennes röst.

Jag hoppas verkligen att hennes föräldrar inte är elaka och överbeskyddande i sommar utan låter henne träffa mig. De hade vart riktigt härligt att få träffa denna person som jag har fattat tycke för så starkt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: