Min kompis vet inte om att jag är far till "hans" barn...

2009-05-27 | 21:04:23
Då va de Onsdag idag då...

Har väl inte hänt så mycket dom tre senaste dagarna direkt. Det fortsätter som alltid ungefär.

Imorgon sätts betygen i skolan och där kunde de ju ha gått bättre. Han inte med att fixa G i Matte C och Svenska B... däremot programmering A, Programmering B, ECDL, Naturkunskap och förhoppningsvis psykologi (har inte fått svar på mitt prov än men hoppas på G)... så jag fixade iallfall fem ämnen av alla dom jag hade behövt fixa... men som sagt så kunde de ju ha gått bättre.

-     -     -     -     -     -     -     -     -     -     -

Sen så hände en liten sak nu ikväll...
Min kompis vet inte om att jag är far till "hans" barn...

Detta är ett utdrag ur boken som är på bilden ovan som jag fastnade för. Jag tänkte skojja lite med folk och skrev in det på min Facebook. Och det slutade med att min syrra ringde mig och frågade hur det var med mig xD och samtalet slutade med att hon skrattande fick fram "så du har inte satt på nån kompis brud då?"

Verkar jag seriöst vara den typen som skulle göra nåt sånt? Ja, tydligen eftersom så många gick på det^^ från en så fick jag reaktionen "dude, om det där va seriöst är du sjukt fucked!" och ja började seriöst asgarva åt den responsen asså. Alltid skoj när man lyckas lura folk =)

-     -     -     -     -     -     -     -     -     -     -

För övrigt så rasar kompiskretsen sammam mer och mer för varje minut som går och jag känner att jag börjar få ont om folk att snacka med faktiskt. Finns ett fåtal kvar dock som tur är :) men hela min kompiskrets börjar kollapsa nu. inte bara för mig utan alla relationer mellan alla.

-     -     -     -     -     -     -     -     -     -     -

För övrigt så känner jag att jag börjar bli allvarligt less på att vara singel nu. Detta märks nog tydligast i en dröm jag hade härom natten. Jag drömde att jag hade en flickvän och att vi skulle bli föräldrar... vilket är ungefär så långt från verkligenheten som går a.t.m.

men men de är väl bara att leva vidare antar jag

Kommentarer
Postat av: TheBiggestLoser

Kom ihåg vad vi sa...man får fortsätta gå och gå och gå...för var steg man tar, kommer slutet närmare...och det gör det...snart är det din tur!

Och jag hoppas allt löser sig!Förlåt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: