Home alone - the end...

2009-05-24 | 14:52:17
Va hemma hos Dennis fredag till lördag och de blev jag, Robin, Dennis, Jennie och Oskar och Linnea.

De blev lite dricka, lite skitsnack, en hel del cigg, godis och finns i sjön xD sen satt vi inne på Dennis rum och jag spelade lite på gitarren (förvånande värre haha)

Sen så gick Jenny och snacka i telefon, Dennis och Linnea satt på hans rum och pratade och jag la mig i soffan i vardagsrummet medan Robin lirade lite Wii. Satsa på bowling robin för nån Björn Borg är du fan inte xD

Sen vid 03:05 så la vi oss. Robin fick sova i sovsäck på golvet, jag tog en fåtölj och fotpall och Linnea fick en alldelles för kort soffa :P

Sen gick vi upp vid åtta och va sådär lagom pigga och ömma efter våra "superbekväma" sovplatser.

Vi väntade på att Dennis och Jenny skulle vakna men det verkade dom aldrig göra så när klockan blev tio så drog vi igång surroundsystemet i vardagsrummet (som är bredvid dennis rum) och satte igång dom mest irriterande låtarna/ringsignalerna vi kunde hitta på Linneas mobil på lagom hög volym (A)

Vi hade förväntat oss att dom skulle komma utspringande och skrika på oss men Dennis sov som en stock och Jenny som vaknade orkade varken ropa eller gå upp och skälla på oss :P men vi hade kul där ute ändå.

Sen så åkte jag hem och gjorde iordning för att Hanna skulle komma.
vi tog två promenader; en på eftermiddagen och en senare på kvällen. Vi bara gick runt och snackade om lite allt möjligt och de kan ju va skönt ibland =)

Sen så kollade vi på en massa avsnitt av Smallville så nu har hon sett hela säsong 7 och även 2 avsnitt på säsong 8. Själv sitter man och längtar tills säsong 9 börjar gå :D

Sen blev de en massa godis, popcorn och kinderägg till allt Smallville också. Gott gott :) Sen idag så gjorde vi pannkakor och så åkte hon hem på eftermiddagen. Mycket skoj som alltid tycker jag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: