Fight back, hold your ground

2009-05-28 | 11:48:51
Som jag skrev i gårdagens inlägg så är de lite knapert i min kompiskrets just nu...

Folk har gjort slut (för tredje gången), folk har blivit ihop (för tredje gången), folk har fått en ny partner, folk snackar skit bakom ryggen på varandra o.s.v.

Jag brukar oftast stå på mig och säga vad jag står för och vad jag tycker och har tack vare min oändliga envishet ganska svårt att ge mig. Detta är en av dom sakerna jag får skit för.

För två veckor sedan så stog jag och en kompis (#1) och skrek på varandra i säkert 20 minuter på en fest och de stod några runt oss som stod och kollade och försöker lägga sig i men de gick sådär ibland^^

Iallafall så handlade bråket om ett annat par kompisar(#2 & #3). #1 tyckte att jag var naiv och totalt dum i huvudet som trodde en sekund på vad #2 hade sagt till alla. #1 menade att allt som har hänt senaste tiden helt klart var #2's fel och att han inte kunde fatta hur jag kunde tro på vad denna personen hade sagt.

Till försvar så sa jag att #2 är min vän, varför skulle jag tvivla på att det är sant det jag har hört? Hur bra kompis är jag då på en skala? När jag käftade emot så blev jag hotad med stryk och jag såg på #1 att de inte va långt bort att den där käftsmällen kom, men jag stog stilla och stod för vad jag trodde och tyckte.

Detta fick #2 reda på efteråt och jag fick då höra att jag var en av dom tre personer som stog kvar när alla andra stack, att jag är en äkta vän som går att lita på. Detta gjorde helt klart att det bråket var värt det.

Så poängen med allt detta babbel var: Har ni en åsikt? stå på er och låt folk veta vad ni tycker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: