When I see Your smile...

2009-06-27 | 23:59:41
Nåt som jag också gjort det senaste är att jag har pratat väldigt mycket med en supergo tjej som heter Sara - ja jag har skrivit om henne innan i bloggen men hon förtjänar ett litet inlägg^^

Idag har vi suttit och pratat ungefär hela dagen i princip... hon förgyller verkligen min tillvaro just nu när små många andra sviker. Hon förgyller den oavsett men speciellt nu. Vi har ännu inte träffats men hon betyder sjukt mycket för mig och jag hoppas verkligen att vi får tillfälle att träffas i sommar och umgås för mina andra planer verkar ha krossats totalt... - stort suck till den personen som fixade det -

Hon är hur underbar och mysig som helst att prata med även fast vi inte säger så mycket vettigt egentligen xD Vi sitter mestadels och drömmer oss iväg till den dag då vi kommer träffas <3


E-Type och matvanor

2009-06-27 | 23:54:13
Sen midsommar så har jag börjat på en naturdiet, vilket innebär att jag endast äter 6 påsar pulver om dagen. Detta för att gå ner lite i vikt vilket kan behövas nu när sommaren är här och man ska ut på stränderna och visa upp sig^^

Jag har också vart på konsert och sett E-Type live i Vänersborg. Första gången jag såg hanh live så de va riktigt skoj :)


Detta blev ett litet inlägg men de går inte riktigt att skriva så mkt mer när man inte gjort så mkt^^

Sommaren är här!

2009-06-23 | 11:27:25
Återigen en sjukt dålig uppdatering. Så... vad har hänt sen sist?

Jag har vart på bio med Emrik, Jenny, Maria, Alex och  Tobbe. Vi va och kollade på Termintaor Salvation. Jag har bara sett T1 och T3 innan typ en gång så själva storun hade jag inte riktigt koll på men det va en helt okej film ändå. Christian Bale gjorde den helt klart sevärd!

Sen så ha jag varit och tränat med Emrik ett par gånger (senast igår). Snart är det slut med det eftersom han drar in i lumpen så då får jag försöka klara mig själv vilket jag tror kommer bli svårt faktiskt eftersom jag tycker de är rätt tråkigt att åka till stan och träna helt själv. Men hoppas på att jag kommer in i träningsmönstret på riktigt.

Jag har också varit på Ögonmottagninggen på NÄL på en vanlig rutinundersökning. Dom kollade trycket och lite sånt och allt va som de skulle. Nu när jag är 20 så kostar en sån undersökning 300kr... vilket är hemskt eftersom jag knappt är inne en kvart... -.-

Har köpt två stycken filmer: Iron Maiden Flight 666 och McFly - Radio:Active Live At Wembley. Inte riktigt vad jag trodde, McFly-dvdn var inte det minsta som jag trodde. Saknade många låtar där men trots det en helt okej DVD.

Sen så har det givetvis firats midsommar. Jag hade huset för mig själv så det blev att bjuda hem lite kompisar på fest. Det blev jag, Emrik, Jenny, Robin, Tomas, Daniel, Dennis, Linnea, Emma, Djordje, Tobbe och Persson. Det var en mycket trevlig kväll om man bortser från ett par mindre roliga samtalsämnen i köket jag och några till killar hade i mitten på natten. Men som sagt, en mycket trevlig kväll med mycket alkohol för en del men ganska lagom för mig =)

Det är väl dom stora (positiva) grejerna som har hänt sen sist.

Dålig uppdatering

2009-06-13 | 01:27:05
...är väl det minsta man kan säga om denna bloggen som bara går nedför.

Har inte skrivit på en vecka nu trots att de har hänt en hel del. Men orkar inte skriva längre. Orkar inget alls to be honest... Vet inte om det är lönt att göra något alls eller om man bara ska skita i allt och lägga sig ner? Jag menar, vad är det för vits med att kämpa om man aldrig vinner? Jag vinner kanske lite småslag här och där, men kriget kommer jag aldrig att vinna så varför kämpa...?

I am the forgotten soldier that no one remembers...

De små 90:orna har tagit studenten!

2009-06-06 | 14:55:28
Nu är det studenttider och igår så tog jag på mig skjorta och väst och begav mig till plantaget i Vänersborg tillsammans med Rasmus som min packåsna för att gratulera och dela ut blommor till en massa studenter.

Hade förbeställt 15 rosor som ja skulle dela ut och ja kände mig lite stressad för de blev nästan bara "hej, grttis!" en kram, hänga blomman på och sen gå vidare. Men jag fick delat ut till alla och de va en underbar stämning i parken när alla skrek och tjöt av glädje och sång.

Sen efteråt så blev jag njuden hem till Emrik på "efterfest" med hans släkt och familj. Så det blev lite mat och massa presenter till han och allmänt mycket prat om allt och inget och det var trevligt.

Efter att jag hade vart hos Emrik och grattat honom på studenten va de dags att dra hem till Maria och göra desamma.
Det blev jag, Maria, Alex, marias syrra Anna och deras kusin Sanna som jag inte hade träffat innan men de va en glad och rolig tjej :) Jag och Alex drog ner till sjön och satte upp tältet innan tjejerna kom ner och Maria tog över för allt va inte exakt som hon ville. *stor suck* Så allt slutade med att vi stog runt henne och bara kollade på...

Sen när de va klart satte vi oss nere vid sjön och grillade och jag och Alex kastade några gånger med spöna men vi fick inget så vi satte oss vid tjejerna och elden istället vilket va betydligt mysigare.

Där satt vi och åt och drack och hade väldigt mysigt tills klockan ett eller nåt liknande. Tyvärr så blåste det lite kallt och de började dugga lite så vi gick in och la oss i tältet allihop. Vi hade tänkt spela lite kort men vi däckade innan vi han börja^^

Det var både bekvämare och varmare i tältet än jag hade trott. Det enda som inte va så bra va den där förbannade fågeln och började skrika vid 04:15 eller nåt sånt. Den satt i nåt träd ganska nära vårat tält den höll på hur länge som helst. Till slut höll den tyst en sekund och då blev jag skitglad och tänkte "åh va skönt då kanske jag somna om nu"... men sen började den igen -.- ja hade lust att springa ut och ta död på den men orkade inte gå ur min goa sovsäck. Kommer jag på vad det var förfågel kommer den arten snart vara utrotningshotad!

Sen så vaknade jag runt halv nio och bara låg och tog det lugnt och väntade tills dom andra vaknade vilket dom gjorde vid nio och sen blev det veckans nyttigaste frukost: nachos, godis, korv med bröd, marshmallows och sockerdricka (och ostpopcorn för mig och Anna) :P

Sen så gjorde vi oss iordning och så åkte vi hem. Sanna skulle hem till Skara, Anna skulle till Thn och jag skulle hem till mig så ja fick åka med dom en bit =) de va en trevlig kväll/morgon. Och jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan nästa gång! :)        
        
        
        
     
     

Han blev aldrig 20 år...

2009-06-02 | 22:52:24
Simon Lago, min kompis och klasskamrat, var väldigt omtalad i julas då han försvann spårlöst efter en julfest med jobbet. Idag hittades han i vattnet i trollhättan... Han fick inte ens uppleva sin 20-årsdag... =/

Simon Lago
1989-04-12 - 2008-12-05
Rest In Peace kompis...


Simon kom aldrig hem...
Skratta eller gråta?

2009-06-02 | 10:55:20
Ja de är frågan...

Jag lovade mig själv att inte blogga om detta men varför hålla det inne när bloggen är ett sånt bra ställe att kasta skit på?

men som sagt: Skratta elle gråta? Faktum är att jag inte göra något av det. Jag är ledsen vilket gör att om jag skulle tänka på det tillräckligt hårt och länge så skulle säkert ett par tårar komma... men jag är också sur och besviken vilket gör att detta förhindras.

Kan man bry sig för mycket? Har man inte rätt att fråga om hur ens kompisar mår? Uppenbarligen så är det så för jag har förlorat en kompis p.g.a. att jag frågade hur hon mådde. Jag visste att hon mådde dåligt men inte över vad. Hon tyckte att hon inte skulle hehöva förklara för mig, sen blev hon sur och loggade ut från msn.

Någon dag efter att detta hänt och hon fortfarande inte sagt ett ord så får jag reda på att hon fått tillbaka sin "älskade bästis" som hon inte gjort annat än hatat i ett halvår. Seriöst hur tänker man då? Hur kan du gå från att avsky en person till att älska den över allt annat på en sekund? Det var detta som gjorde mest ont inom mig, för det bevisar ju att det som denna tjejen sagt till mig uppenbarligen vart lögner hela tiden. Jag är tydligen inte värd att prata eller vara ärlig mot. Nu har hon också tagit bort mig från msn, bdb och facebook...

Du sa att du älskade mig som vän, men nu verkar jag inte betyda något alls... det gör jävligt ont ska du veta...

Arbetsbyxorna på!

2009-06-01 | 15:50:12

Idag har ja gått med arbetsbyxor hela dan (dels för att de är skönt och dels för att dom är luftigare än jeans, vilket behövs i denna värmen) och städat lite i huset. Fixat iordning mitt rum så gott de går så nu är de bara att slänga ut sängen och ställa in bäddsoffan, tagit bort alla vinterkläder från hallen och hängt in dom i garderoben, startat diskmaskinen, lagat mat, tagit vara på min tvätt, lyssnat på musik och sms:at med Sara typ hela dan^^ Känner mig faktiskt lite duktig (a)


Vänner kommer och vänner går...

2009-06-01 | 00:33:37
Ja, för dom som läst mina senaste "jätteglada" inlägg så har det nog framgått att de är lite si och så med min kompiskrets just nu.

Men en som jag känner att jag har kommit nära nu det senaste är Sara. En supergo tjej från Värmland som jag har chattat med i ungefär ett halvår nu. Idag (söndag) så var det första gången vi snackade i telefon och jag måste säga att det kändes underbart.

Jag tog en liten promenad runt i brålanda samtidigt som jag pratade med henne och samtidigt som hon pratade så va de som att jag inte riktigt kollade på vägen framför mig utan jag såg hela tiden alla bilder jag har fått på henne och försökte passa in rösten med henne.

Hon pratade ingen vidare bred värmlänska som jag hade trott men hon "bröt" lite på de ibland och de va gullit :) Hon hade en väldigt söt röst på nåt sätt. Inte som jag hade förväntat mig direkt men det gjorde inget för ja blev bara glad över att höra hennes röst.

Jag hoppas verkligen att hennes föräldrar inte är elaka och överbeskyddande i sommar utan låter henne träffa mig. De hade vart riktigt härligt att få träffa denna person som jag har fattat tycke för så starkt :)