Hope of a life spent with You

2009-07-31 | 13:57:33
Ja, då va de party igår ikväll då. Det blev först förfest hemma hos Jonna och de va Jag, Jonna, Ohlsson, Brolle och Rebecka. Blev lite öl och lite nya drinkprov^^ Jag och Brolle testade Absolut Raspberyy och blandade det med Tropiska Frukter. Det blev sjuukt gott! smakade godis :P

Sen så kom Viktor och så drog vi till Lipz och plockade upp Tobbe, Emrik och Johan på vägen

Brolle fick ganska mycket i sig redan hemma hos Rebecka så han åkte hem efter kanske en kvart inne på Lipz. De va väldigt synd tycker jag.

De va gött att träffa Emrik igen, har inte gjort de sen midsommar och nu drar han till lumpen på måndag så de lär ju inte bli så mkt av han i fortsättningen heller. Ska för övrigt få låna hans plattång medan han är borta så slipper jag köpa en egen! Fastnade verkligen för det när jag testade det för första gången på lägret förra veckan och såg hur bra det faktiskt blev.

Blev en hel del dansande även för min del denna kvällen och jag trivdes väldigt bra på golvet ett tag vilket är väldigt ovanligt för mig eftersom jag lätt skäms för mig själv xD

Blev lite cider inne på Lipz och sen så fick jag smaka på folks öl och whiskey så jag gjorde bara åt med 44kr för min cider på hela kvällen xD väldigt bra gjort tycker jag.

Emrik drog hem till Jenny och lite senare så mådde inte Tobbe nåt vidare så han satt ute runt en halvtimme och tog luft medan vi samlade ihop folket och sen drog vi hem när klockan va nästan prick två.

När vi kommer hem till Brålanda så ska vi hjälpa Tobbe in i huset och han börjar leta efter sin jacka... som vi inte hade med hem... Tobbe hade fått den av mig när han gick ut men han hade antagligen bara lagt av sig den nånstans och glömt den helt. Och i jackan låg hans nycklar så han kom inte in i huset för hans mamma och pappa är ute vid båten. Så han fick lägga sig på min soffa och jag tror nästan han sov innan han la sig xD

Nu på morgonen så ringde han sin mormor som hade extranyckel och så fick han hämta den hos henne så han kommer in tills han föräldrar kommer hem ^^

Allt som allt så var det en väldigt trevlig kväll!


Nu sitter jag och pratar med Victoria och lyssnar på musik. Lyssnar också på min mage som kurrar ganska mycket eftersom jag inte har ätit nåt än idag xD Så nu blir det nog lite brunch tror jag :) tex-mex-burgare ftw!

btw... Är det någon som fortfarande läser min blogg?`Har inte fått några kommentarer på evigheter förutom från Victoria som är så snäll och kommenterar :)

min fotoblogg

2009-07-28 | 19:47:18
jag har ganska nyss startat en liten fotoblogg till mig själv där jag kommer lägga upp mina bästa bilder
här är länken
Ge gärna kritik på både bloggen i sig och på mina bilder så blir jag jätteglad! :D

Let's Camp 2009

2009-07-28 | 17:17:03
Ja, då var man som sagt hemma igen efter en veckas Tonårsläger på Rörviksgården.

Det blev totalt 20 ledare + 55 tonåringar så de va en hel del (mitt största läger).

Såhär såg dagordningen ut:
07:30 - Väckning för ledarna
08:00 - Väckning för tonåringarna / ledarsamling
08:30 - Morgonsamling / frukost
09:45 - Bibelstudier
11:15 - Volleyboll
13:00 - Lunch
14:30 - Femkamp
16:00 - Fritod / kvällsplanering
18:00 - Kvällsmat
19:00 - Kvällsprogram (spex)
20:30 - Andakt
21:30 - Fika
22:00 - Ringlekar
22:45 - Ledarna sjunger gonattsånger
23:00 - Sovdags för tonåringarna


Oftast så va dom lite svåra att få isäng men till slut så låg alla på sina rum och då va de dags för mig att skriva lägertidning. Lagom pigg som man alltid va då så gick de väl inte sådär superfort direkt men xD oftast så la ja mig mellan 01:00-03:00 och sen upp vid halv åtta så man va rätt så slö hela veckan.

Orkar inte dra upp precis allt som hände i detalj för de kommer ta evigheter men kan ju ta de stora grejerna^^

Första dagen så blev alla tonåringar indelade i 6 lag som dom tävlade i hela veckan i volleyboll, femkamper o.s.v.

Varje dag var de som sagt Volleybollturnering som sista dagen slutade med att alla tonåringar fick sätta ihop ett lag med killar och ett med tjejer och sen spela final mot killedarna och tjejledarna. Tjejerna vann över tjejledarna och killedarna vann över småkillarna. Tjejerna va sjukt duktiga!

På söndagen...
...åkte jag dit och planerade lite med alla ledare, gjorde lag, rumsindelning o.s.v.

På måndagen...
... så fixade vi iordning stället så de va klart när tonåringarna kom vid fyra-tiden. sen blev de inte så mycket. alla fick sina rum och lag och sen så blev de andakt och fika på kvällen.

På tisdagen...
...så var de första riktiga dagen. blev lite volleyboll och sen en femkamp som hette Ökenvandringen. Sen på fritiden så va de en del som höll på med backklättring och ja tror rekordet blev runt 20. Sen blev det kvällsprogram och andakt på kvällen. Sen efter det så samlades vi ledare på en trappa och sjöng massa gonattsånger för tonåringarna och precis när dom trodde att dom skulle bli tvugna att lägga sig så berättade vi att dom skulle byta om till ömtåliga kläder och sen samlas igen.

Då fick dom reda på att de hade hänt en grej och att dom va tvungna att gå ut i skogen och klara ett par uppdrag. Och i skogen hade en massa ledare och kompisar till oss klätt ut sig och målat sig svarta så dom såg ut som urinvånare från skogen typ^^ så dom sprang runt och skrämde alla tonåringar. De va riktigt skoj att gå i skogen där och höra alla tjejer skrika xD Alla kom i säng vid 2-tiden ungefär.

På onsdagen...
...fick tonåringarna en halvtimmes sovmorgon efter nattens bravader och sen så var de volleyboll igen men ingen femkamp eftersom vi hade haft nattkamp på natten. Istället så blev de massa vattensport. David och Matte hade med sig sin båt och vattenskooter som dom körde folk med. Man fick välja mellan antingen bara åka med eller åka ring, vattenskidor eller kneeboard.

På torsdagen...
...volleyboll som alla andra dagar, fast i spöregn där de flesta hade regnjacka utom Alice som körde bikini :P Femkampen blev inomhus på grund av allt regn. Det blev lite frågesport. På kvällen hade jag och mitt lag kvällsspexen. Jag och Anders körde "Norrlänningarna" precis som förra året och de va nog ganska uppskattat tror jag.

På fredagen...
...så blev det vattenkamp ute i vattnet. tonåringarna samlade ihop vatten med hjälp av muggar och fyllde dunkar som skulle väga precis lika myckt som en större dunk som de hade fått känna på. mitt lag vann :D trots att vi va 0,7kg ifrån xD

Sedan så blev de Space Invader. De kastade vattenballonger på alla ledare som försökte undvika dom. Sen för skoj skull så fick alla ledare kasta på tonåringarna :P skoj skoj!

På lördagen...
...var den sista delen på femkampen, nämligen hinderbanan :) Under bänkar, över bänkar, runt huset, ner i ravinen, hämta vatten, fylla en hink, dra en bil längs volleyvollplan, vidare ner till sjöng, hoppa i en kanot och ta sig runt en bana, tillbaka till stranden, gräva i sanden och hitta fyra flaskor, springa till vattnet, fylla dom, springa upp igen och fylla en hink, springa längs stranden, upp för trappan och slutligen sparka en boll ner i vattnet. och det var hela hinderbanan! Mitt lag kom sist men de va inte så konsigt eftersom de va lerigast då eftersom alla andra lag hade rivit upp banan i ravinen. Men de va duktiga ändå tycker jag :)

På kvällen blev de lite tacos och ringleks-disco. Väldigt trevligt och roliga spex som några ledare gjorde.

På söndagen...
...så städades det typ hela dagen, sedan var det gudtjänst där jag var med i en kör och sjöng och sjöng lite solo. Gick väl sådär xD efter det var det en stor kram-ring med alla på lägret och sen åka hem. Saknar de flesta på lägret och en del speciellt.

Inaktivitet

2009-07-26 | 17:31:38
Ja då var ja här igen efter ett bra dags tystnad.
Har varit på det årliga tonårslägret en vecka nu och det var riktigt roligt! Träffade många gamla och nya personer som va roliga och trevliga. Totalt va de 55 tonåringar och 20 ledare så de va fullt upp hela tiden.

Ska skriva ett längre inlägg senare men ville bara tala om att jag lever^^

Step Up

2009-07-18 | 16:21:31
Sötnosen tjatade om två filmer igår kväll som hon gillade. Hon sa att de va dansfilmer och direkt fick ja upp den en bild i huvudet med nåt par från 60-talet som dansade ballett eller nåt sånt och de låter ju lagom lockande... men jag kollade trailern och fastnade direkt så jag laddade hem den och kollade och den va riktigt bra tycker jag.

Såg Step Up 2 också och den va också bra men ettan va bättre tycker jag. Älskade slutscenen i regnet dock!

Har alltid varit intresserad av denna typen av dans så filmen blev ju bättre av det, men har aldrig haft tålamodet eller fysiken för det så man kan ju alltid drömma right? :P

Hur som helst, bra filmer!

Jag ser ljuset Jonatan, jag ser ljuset!

2009-07-17 | 01:52:52
Detta är ett fristående inlägg samtidigt som det faktiskt är en fortsättning på ett tidigare inlägg som heter: Katakomber

Kortfattat så skrev jag där om att livet är som ett gäng underjordiska tunlar som man vandra igen och man försöker desperat hitta slutet på en tunnel, vägen ut, ljuset!

Idag fann jag äntligen en strimma ljus!

Upp vid 09:15 och sen iväg till Karlstad.
Handlade vägghyllor, lampor, förvaringslådor och ljusstakar till mitt rum. Blir nog riktigt bra... hoppas jag iallafall haha :P

Sen så drog jag från föräldrarna och gick och träffade Sara och hennes kompis Madde inne på Bergvik Köpcenter. Finner inga ord att beskriva eftermiddagen så bra på men de va hur kul och mysigt som helst verkligen. Synd att det blev så kort bara, hade gärna vart kvar där hela helgen om ja hade fått asså^^

Vi gick mest runt, runt runt hela tiden och pratade och skojjade och Madde kollade efter snygga killar... och hon hittade en ungefär var tredje minut^^

Sen så slutade allt med att vi satte oss på en bänk och snackade för vi va lite trötta i benen. Sara lutade sig mot mig, jag la armen om henne och håll om henne medans jag njöt av stunden. och verkligen kände att; såhär ska livet vara, lugn och ro med en fin flicka i famnen. Hon skulle precis somna i mina armar när mina föräldrar ringde och absolut tyckte att de va dags att åka hem för dom ville vara hemma innan vintern^^

Det var hur mysigt som helst när jag lämnade henne för att åka hem så var jag uppfylld av glädje. Bästa dagen på väldigt länge och jag ville inte att den skulle ta slut.

När jag reste mig upp och gick, längtade jag redan tillbaka till henne. Ville bara springa tillbaka, krama om henne och aldrig släppa taget.

Tvungen att skriva

2009-07-11 | 23:32:27
Jag måste få ur mig massa skit nu och har ingen att prata med så de får bli bloggen.

Så dåligt som jag mår nu har ja inte mått på år och dagar. Har förlorat min livskraft. Har inget att leva för längre. Allt som va gott är borta och det kommer aldrig tillbaka. Trodde verkligen detta skulle vara för evigt och aldrig försvinna... men fan va jag lurade mig själv där.

Har väl känt det på mig senaste månaderna men kroppen och psyket tar ändå stryk när sanningen slår till en rakt i ansiktet.

Vet inte vad jag ska ta mig till nu,
vet inte om jag ens ska kämpa FÖR att ta mig till nåt...
Vill bara försvinna...

Jag är sämst på att uppdatera... -.-

2009-07-11 | 15:27:04
Ja... då va de 2 veckor sen ja skrev sist. har helt tappat orken och spänningen med att blogga men man får väl försöka uppdatera ibland iallafall^^

Senaste ja skrev va den 27 juni... så the story goes on from there...


28 juni...
...så var jag på ledardag med alla ledare från Tonår. Vi planerade de sista detaljerna till Lägret och det verkar bli ett bra läger. Speciellt eftersom det kommer bli ungefär 50 deltagare och 20-25 ledare. Väldigt stort läger men de är skoj för då får man en liten utmaning som ledare!


30 juni...
...så åkte jag på Simons begravning. Den va inne i folkets hus i Vänesborg. Väldigt sorgligt och då fattade man verkligen att... "ah nu är de slut. Han finns inte längre" Klassen hade samlat ihop till en stor blomkrans som låg vid hans vita kista och det var massa tända ljus och ett bildspel på väggen med massa bilder på honom och de kom ett par tårar när man fick in alla dessa intryck. Men de va en fin tillställning så jag är glad att jag åkte dit.


2 juli...
...bar det iväg till överby och där sköpte jag två par trekvarts-byxor, ett par badshorts och ett par sandaler. Blev riktigt nöjd med allt.

Sen på kvällen så var jag och Tomas på bio i vbg och kollade på Johan Falk - Gruppen för Särskilda Insatser som är den fjärde filmen i serien om Johan Falk (Noll Tolerans, Livvakterna, Tredje Vågen och nu denna). Riktigt nice film tycker jag, de va bra skådisar och jag har ju en förkärlek för polisfimer så vem är förvånad?^^


3 juli...
...Blev lite badande på sikhall med Dennis, Tyra, Tomas, Robin och Tobbe. Jag stog och flarade (jonglerade) lite med vinflaskan vi hade med oss och dennis ville också prova och de gick riktigt bra för att va första gången han provade. Detta blev för övrigt årets första dopp :P

Sen efter badet så drog vi alla hem till Tobbe och festade lite. Senare på kvällen kom diverse folk på korta besök men dom drog igen.

Men de va en rolig och mysig kväll/natt/morgon som slutade 06:20 för min och Tomas del :P


4 juli...
...tillbringades i vbg hos Dennis. Först drog vi och badade på Skräckland men de va kallt så jag gick väldigt motvilligt i. Men kunde ju inte va den enda som va kvar på klippan liksom -.-

Resten av kvällen va sjuukt seg. Va inte på nåt vidare humör, dels pga lite grejer som hänt och dels pga sömnbrist. Vi gjorde inget speciellt så man fick fort långtråkigt men de va ju ändå rolig umgänge (samma folk som kvällen innan) :) De blev en liten promenad till Shell på natten för att skaffa cigg och jag, Dennis och Robin gick och sjöng och... lät är väl bästa ordet xD De va skoj.

Sen dom sista timmarna tillbringades i köket, halvsovandes. Jag, Robin, Sandra & tobbe satt och pratade om precis allt. Blev relationer, religion och i slutet när vi flumma blev de mest sex :P

Återigen blev det dagnska lite sömn denna natten (eftersom de var morgon när jag la mig^^) Jag la mig nästan prick 06:00 och gick sen upp vid 10... men på det stora hela trots lite sömn och delvis kasst humör så va de en trevlig kväll :)


5 juli...
...Som sagt: upp vid 10 och äta lite frukost hos Dennis och sen så drog jag, han och Tyra till Göteborg för hon skulle hem till Lund. tåg-underhållningen bestog av en rubiks-kub haha. Sen så satt jag och Dennis och planderade våra liv lite och de lät väldigt bra tycker jag :P Boende i göteborg, fina jobb och strata band ihop!

Blev lite spring och käk i gbg tills hennes tåg kom och sen så gick jag och Dennis runt lite till och sen tog vi tåget hem till vbg.


Idag är det den 11 juli men de har inte hänt nåt speciellt de senaste dagarna. Har mest pratat med sötnosen och kollat på film ungefär.


Jag vill komma igång på riktigt med bloggandet igen, ge mig tips på vad jag ska skriva om mer än bara mitt liv!