Min nya hemsida!

2009-12-12 | 16:41:22
Ja, jag har gått och skaffat en hemsida som innehåller:

- Info om mig
- Min blogg
- Min fotoportfolio

Så gå gärna in på http://robertqvist.se/ och kolla in allt och skriv gärna en liten rad om du har lust och tod!

Senaste dagarna

2009-12-12 | 16:37:47

Va i Trollhättan på Överby igår och köpte ett par julklappar. Träffade Emma och Djordje där och gick runt med dom en liten stund.

 

Sen på kvällen så blev de Idol-finalen där jag blev väldigt glad för min favorit sen säsongens början vann. Erik Grönwall är verkligen en värdig vinnare. Skulle kunna sälja min själ för att få hans röst asså!

 

Nu i veckan så fyllde en kompis 20 så ikväll blir det att dra ut på nån krog där de är 20-gräns så han får känna sig lite vuxen haha. Skriver nog en liten rad om hur det gick imorgon när jag vaknar till liv.
Bye!

 

 

 

PS:

Tycker denna låten är oerhört härlig och fin! Helt klart värd att lyssna på. (Vinnarlåten i Idol)En underbar helg är över... ;(

2009-12-06 | 23:57:33
I fredags så kom sötnosen hit, åkte och hämtade henne vid tåget i mellerud på kvällen och så åkte vi hem till mig och käkade lite pizza och kollade på Idol. Sög att Tove åkte ut tycker jag men har hela tiden hoppats på att Erik ska vinna och nu har han ju 50% chan s att göra det. Han Cover på Maidens Run to the Hills va ju inte lika dryg!

Igår så va de mest bara massa mya hela dan, sen drog vi och kollade på tomteparaden och där så träffade vi Maria och Alex och sen Jonna och Freddan. Träffade Vickan en snabbis också och gav tebax hennes objektiv. Sen efter paraden så åkte vi till vbg och gick på bio. Vi såg New Moon. Tyckte den va helt okej men att Twilight va bättre. Slutet tyckte jag kom för fort och så hade dom ändrat några smågrejer i filmen. Totalt: helt okej film :) Sen drog vi hem och så blev de ännu mer mys med godis och tillbehör.

Idag så har de mest varit en "seg" dag. Vart lite nedstämd stämning eftersom hon skulle hem.. Alltid lika hemskt att skiljas åt.

Va iallafall en helt underbar helg med dig bby :) <333


I am lost in pain without You... <3

Latest news

2009-12-02 | 18:34:25
Ja, nu är de en och en halv vecka sen ja skrev sist. Börjar ju nästan bli löjligt detta :P


Jag har tagit vaccin för svininfluensan. jag har vart ett varv till Trollhättan med Robin och Dennis. Vi käkade på Max och gick i affärer. Det har hunnit bli december och första advent och det har kommit fram lite lampor och ljusstakar här hemma. Har köpt en ny fönster-jullampa till mitt rum, en stor röd bool som lyser jättecoolt. Den får mitt rum att likna ett mörkerrum när bara den är tänd =)


Ringde och pratade med sötnosen imorse så hon vaknade till liv :P de va nice^^

Sen så har ja vart och hämtat lister till taket på andra våning idag och dessutom handlat på ica. känner mig så duktig så.

Nu har jag gjort mig förtjänt av en stor mugg med varm oboy :)

Va för övrigt riktigt kallt ute idag. Jag brukar inte ha så ont av det men när ja bar hem listerna  så höll fingrarna på att förfrysa och de gjorde rätt ont så de va lite synd att ja inte hade vantar där xD

Överväger faktiskt att köpa mössa iår. Har inte haft det dom senaste... massa åren... 5 kanske^^ så de är väl dags nu. Gick ju med jeansjacka när det snöade för ett par år sen minns jag. Ja va nog lite uttittad på gatorna då xD

På fredag kommer tröllungen hit och på lördag är de tomteparaden i Brålanda

Jag har nu också beställt webhotell och domän så nu väntar jag bara på att allt ska aktiveras och sen så har jag min egen hemsida! Av nån anledning så tog jag Advanced-paketet vilket innebär att jag har plats för 10 domäner vilket är sjukt onödigt. Men kanske en kompis vill ha en hemsida eller nåt och då kan dom ju få låna lite hotell-plats vilket dom tjänar väldigt mycket på så :P vem vet...