Stress upp över öronen

2008-11-08 | 22:52:36
================
Fredag - dagen i sig
================


Denna dagen började rätt kasst med att ja försov mig. istället för att vakna 06:30 så vaknade jag 08:30. Jag minns att jag hörde klockan och snoozade en gång men jag måste ha råklat stänga av klockan då.

Kom iallafall till slut iväg till skolan och ja kom dit 09:50. Precis när jag kom dit så drog Emrik. Han hade precis slutat och han skulle lämna sin morsas bil som han hade lånat i Allingsås och vi skulle mötas senare i Trollhättan.

När ja kom till skolan hade jag tänkt sätta mig och räkna matte men träffade Tomas och började prata med honom och han satt och spelade Super Mario och ja satte mig och kollade på. Efter en stun kom Lisa också och satte sig och kollade. Sådär satt vi fram tills lunch och då gick jag och käkade med Rebecka och Sara. Det var ris och kyckling i currysås. Riktigt god mat för att vara i skolan.

Sen efter luncehn gick jag tillbaka till Teknik och pratade med lite folk. Fastnade med Lisa som inte hade ätit lunch och fortfarande satt och spela Super Mario. Så vi satt och spelade det en stund och kvart över ett tog jag 65an ut till Överby i Trollhättan och träffade Emrik. Vi skulle båda fixa presenter till våra pappor eftersom de på söndag är Fars Dag. Eftersom min pappa och jag nyss har börjat fotografera på allvar så tänkte jag att de kunde va lite skoj att ta några bilder han har tagiot och framkalla och förstora dom. så jag tog tre snygga från hans dator som han hade tagit, fixade till dom i Photoshop så dom blev lite snyggare och åkte in till Expert i stan och framkallade dom på 30x45cm papper. Blev grymt nöjd med resultatet och hoppas att han blir det också.

Sen stack vi in i en musikaffär. Tror de va Tredstads Musik och kollade runt på lite skivor. Han köpte en skiva till sin pappa och det slutade med att jag hittade 2 skivor med Tokio Hotel och eftersom jag lyssnar lite på dom så köpte jag dom. Det ena albumet var 'Scream' och det andra var 'Zimmer 483 - Live in Europe'. Tyvärr så bestog liveplattan enbart av dom tyska versionerna av låtarna vilket va lite synd eftersom jag föredrar dom engelska men de är live och de är alltid skoj så ja köpte den endå. Nu kommer Emelie bli stolt över mig haha

Sen så bar de av fort som fasen hem för vi va tvugna att fixa min dator så att jag kunde lägga över alla bilder från Tonårslägret som var i somras från den till min laptop. Jag skulle nämligen på lägeråterträff och jag skulle fixa ett bildspel med alla 1900 bilder haha. Till slut fick vi fixat datorn och jag fick lagt över bilderna och jag var så stressad så ja mådde illa verkligen men prick klockan 18:00 var jag klar med datorn, färdigpackad och nyduschad så då åkte jag dit. Vi ledare hade blivit tillsagda att vara på Rörviksgården där återträffen var kl. 18:00 och jag kom dit 18:20 men var 'ndå en av dom första så ja va riktigt stolt över att ja hade överlevt den stressiga eftermiddagen och ändå kommit i bra tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: