en vanlig sketen torsdag

2008-11-06 | 19:12:44
Torsdag då och idag stannade jag hemma från skolan. Skulle vara på vårdcentralen här i Brålanda kl. 11 och ta min sista twinrix-spruta. Så nu kan ja åka utomlads i 10-20 år utan att behöva oroa mig för gulsot =)

Eftersom ja skulle dit så tidigt kände ja inte för att åka till skolan innan och när ja kom hem så började jag prata med Cissi och då försvann lusten att åka till skolan väldigt fort! hahaSen dess har vi suttit och pratat i princip hela dan. Mycket trevligt tycker iallafall jag och man kan ju alltid hoppas på att hon inte sitter och pinar sig igenom det haha

Sen ringde jag Rasmus och gratulerade han på sin 22-årsdag. Ja va den första som gratulerade han men så mycket mer blev de inte för hans mobil är kass och batteriet glappar så telefonen dör lite då och då. Den dog typ 2 gånger uinder samtalet och tredje gången så ringde han inte upp på nytt så de blev inget vidare långt samtal men kul att prata lite iallafall.

Sen har jag suttit och disskuterat om att återuppliva WWT med Christffer a.k.a. Fisken (som också är ett av mina mest efterhängsna smeknamnsen gymnasiet^^). Man kan ju alltid hoppas at de blir av för de va rätt skoj när vi drev den tycker jag, fast de va mest han som stog för drivandet ;)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Haha nej då...det har vatt underbart att prata med dig idag <3

2008-11-06 | 19:15:28 | http://breakingthedawn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: