Kaos

2010-03-28 | 13:43:01
Ja de är nog ungefär hur man bäst beskriver gårdagen asså...


Vi skulle till Svenska Mässan och TUR-mässan i Göteborg med skolan.
Fine, gick upp och åkte iväg, va trött hela dagen för de hade blivit väldigt lite sömn eftersom ja hade pratat med älsklingen till sent in på natten (värt det men ändå jobbigt), på mässan va de fullt med folk som bara trängdes runt och knuffades, de fanns i min mening inget intressant att se på och jag kan inte fatta vad det var meningen att vi skulle göra/lära oss där...

Man blev fort trött i benen men dom hade ju planerat de så bra att de fanns typ 50 stolar på hela mässan så att sitta va ju ingen idé att ens tänka på.

Maten på dom ställena där de såldes va svindyr! en räkmacka kostade 173kr och ja tänkte att i helvete heller att ja lägger nästan 200 spänn på en smörgås! Så till slut så köpte jag mig en torr fralla för 40kr och drack ur den vattenflaskan jag hade med mig, några kronor sparade iallafall.

Sen till slut så gick vi ut och drog till donken 10min innan bussen skulle åka hem så ja fick mig en liiiten pommes och en McFlurry Lion. De va de jag levde på på hela dagen...

Sen på kvällen så blev de massa god mat hemma så mätt blev jag ju till slut iallafall, sen på kvällen tog ja bussen in till Vänersborg för att byta buss till Trollhättan, men det visade sig att ja fick stå ute i 45 minuter och frysa röven av mig, de va verkligen svinit kallt ute då!

Till slut mötte ja upp mina två polare och så drog vi till O'Learys, där tog jag EN öl och en kände jag hur huvudvärken slog emot mig, ja såg suttit, ja va trött, mitt huvud slog som en hammare.

Efter en stund så drog vi hem till Gyllan och där la ja mig i hans säng och käkade upp en Ipren som till slut började funka så jag mådde finemang!

Då va klockan ungefär halv tolv och vi tillbringade resten av tiden till min och thudors buss gick 02:15 med att snacka foto och kollade filmer på youtube och asgarva.


Så efter mycket om och men så va de en kass dag men en kanonkväll!