Min underbara lilla sötnos

2009-09-20 | 23:37:23
Gårdagen va den bästa dagen nånsin verkligen!
Gick upp tidigt och drog till Öxnered och sen tog jag tåget upp till Karlstad och träffade sötnosen. Hon mötte upp mig på perrongen och så stog vi bara och myste och höll om varandra hur länge som helst, hur nice som helst!

Sen gick vi och träffade Madde som hade klippt sig och hade lite panik över att 3dm hade försvunnit trots att hon fortfarande hade hår till strax under skulderbladen^^

De blev lite glass på BK och lite fönstershopping inne på Mitt i City, de va trevligt. Sen så drog madde efter ett tag och lämnade oss ifred (tack för det *blink* haha) så vi gick runt och myste och pratade lite.

Vi käkade lite på BK och sen så gick vi till centralen och stog där tills mitt gå kom. Va grymt svårt att säga hejdå och ja ville nästan står kvar och missa tåget men då hade jag inte kommit hem idag och inte haft nånstans att sova inatt så de fick bli tåget... men de va jobbigt att skiljas åt efter en sån underbar dag. Har haft lite ont i benet men de va de helt klart värt!

Tack så hemskt mycket för denna dagen sötnosen min<33Va i trollhättan idag och hälsade på mina kusiner, satt inne på Jennifers rum ett tag och snacka och grejade med datorn som verkar va lite knäpp. Gillar inte hennes taklampa som hänger så långt att jag slog i den varje gång ja gick förbi den (glömde bort den hela tiden) xD

Sen så åkte vi till överby och handlade lite och jag fick köpt mig Europe's senaste skiva Last Look At Eden. De låter inte riktigt som Europe tycker jag men de fanns ett par låtar som va riktigt bra!

Har beställt lite skivor från Ginza nu också som förhoppningsvis kommer i veckan. Har beställt Takida's gamla album Bury the lies och det nya The darker instinct, Dead By April's album Dead By April, Daughtry's nyaste album Leave this town och Mark Knopfler's nya album Get lucky (som ja sitter och lyssnar på på Spotify nu) så det blir nog bra detta tror jag :)

Saknar gårdagen skitmycket. Vill tebax till dig sötnos<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: