Dead by April

2009-09-25 | 12:39:14
Gårdagens då, va rätt mycket fullt upp från början till slut. Först bar de iväg till Trollhättan för att vara moraliskt stöd till en kompis som tatuerade sig för första gången. Han gjorde "Don’t want to live in a dream one more day" <i>(från Come Clarity av In Flames)</i> på insidan av överarmen. När de va klart så stack vi till Donken och käkade och sen så drog jag vidare till Vänersborg för att låna ett fritidskort av en annan polare och så hoppade jag på tåget till Göteborg.

Satt och snackade en stund med sötnosen i telefon men tror hon hade rätt tråkigt för de blev lite tyst ibland och ja kom inte på nåt skoj att säga^^ Hatar verkligen tysta perioder i telefonen asså, de är nog nåt av de värsta jag vet. Irl så kan man kolla sig runt och greja med nåt men i telefonen är de bara tyst och dött. Hemskt verkligen tycker jag.

Sen så träffa ja iallafall en tredje polare på centralen i Götebrog och så gick vi och käkade lite innan vi drog till Sticky. Vi kom dit vid 19:20 ungefär och de är jag såhär i efterhand glad för för de va rätt mycket folk redan då och de blev ju inte mindre om man säger så. Sen när dom började släppa in folk vid 20:10 så fick vi reda på att vi stog i fel kö -.- de hade under tiden bildats en annan kö vid sidan av våran och de va tydligen den vi egentligen skulle stå i för att komma till spelningen, men hur kunde vi veta det? Två idioter från landet som aldrig vart där innan liksom xD

Men vi smet in i mitten av den andra kön och kom in efter att vakterna noga hade kollat igenom min stora fotoväska^^ Måste skaffa en mindre att ha med mig på spelningar och så så jag slipper ha hela ryggsäcken med mig.

Va iallafall två förband varav det första va riktigt bra och det andra va typ "slå på alla instrument lite random och skrik så mycket som går" och sånt avskyr jag så^^ Men till slut gick Dead by April på och de blev ett jäkla drag i lokalen! Dom körde tio låtar och jag blev glatt överraskad på hur bra de va live faktiskt. Trodde dom skulle vara sämre.

Allt tog slut vid halv tolv och då kutade jag och Danny ut från stället för att hinna till centralen så ja kunde hoppa på nattbussen till Vänersborg, han skulle upp till skolan skittidigt och jag pallade inte gå upp då och irra runt i gbg så de fick bli en och en halv timme hem på bussen.

Möttes upp av Dennis och tobbe på stationen i vbg och så gick vi till Shell och köpte lite ostbågar och dricka och så drog vi hem till Dennis och sappade lite på tvn och jag somnade vid... 03:45 ungefär skulle jag tro och så gick jag upp 09:30 hur pigg som helst =)

Nu sitter jag här hemma och kollar igenom bilderna från igår kväll och är väldigt självkritisk^^

Kommentarer
Postat av: Anonym

ska gå på dead by aprils konsert i skövde..23 okt..har köpt biljetter.. E dom bra live?

2009-09-25 | 13:11:58 | http://icetox.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dead by april är as bra ^^

2009-09-26 | 16:49:10
Postat av: Amelie

Dead by april är asbra^^

2009-09-26 | 16:50:03 | http://ameliedynesius.blogg.se/
Postat av: ida

Längtar tills man får se dead by april live..

2009-10-01 | 20:59:02 | http://icetox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: