You're not alone... but I am...

2009-05-21 | 20:23:19
Torsdag och kristi flygare då :)

Imorse så åkte mina föräldrar hemifrån och dom är borta tills söndag. Helt underbart att va själv så länge =)

När dom åkte bort så drog jag till Trollhättan till Hanna. Vi åkte och tränade på gymmet och sen så simmade vi. De va riktigt skönt med lite träning eftersom ja inte har tränat sen i måndags och de va ett slappt pass för mig.

Men jag borde nog ha tänkt mig för lite... Har inte ätit så bra dom senaste dagarna känner jag. Igår va de en baugette och en fanta till frukost och sen mjölk och flingor till lunch. sen åt ja inget mer den dagen. Och idag så hade jag bara ätit två mackor innan träningen. Och träningen började jag med att springa 4min i 11km/h och sen 1min 15,5km/h och detta utan någon som helst uppvärmning. Och sen så körde jag på för fullt inne i gymmet så ja va yr i slutet. Sen när jag hade simmat ett par hundra meter så klarade jag inte mer så jag hoppade upp och gick in till toan och kräktes... Så går de när man inte är försiktig... kroppen säger emot då haha

Men ja drack lite kallt vatten och sen va allt som vanligt igen. och då la vi oss i varmvattenbassängen och slappade en stund och sen gick vi och duschade. Och efter detta så gick vi och käkade.

Vi gick till pizzeria Beirut i thn. vi har varit där två gånger innan och jag tycker dom har riktigt god mat. Idag så åt jag en kebabrulle för första gången haha. Men bättre sent än aldrig och jag kan säga att det var inte sista gången för de va hur gott som helst! Och ganska nyttit egentligen. De är ju kebabkött, sås, bröd och grönsaker så de enda som inte är så värsta bra är väl de vita brödet och såsen men annars är de ju riktigt nyttit så =)

Sen så gick vi in till stan och utövade vårat nya "intresse"... vi köpte 3 kinderägg var xD Så vi satt vid kanael och åt dom och lekte med våra leksaker och sen tog vi en liten promenad och sen hem till henne där vi satt och snackade och bara chilla.

Sen så åkte jag vid 17:20 och kom till vbg 17:40... men eftersom de är söndagstrafik idag eftersom de är kristi flygare så fick ja sitta en timme och vänta på bussen... =/

Men till slut kom den och nu sitter jag här i ett tomt hus och lyssnar på musik och chattar med lite folk =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: