Tonår & ett dygn med hanna

2009-05-03 | 15:46:10
I fredags kväll blev de Tonår och Rörvik. Börjar bli fint där ute på lägergården nu =) Då så delade dom också ut lite anmälningspapper till dom som ville komma på lägret.

Jag åkte dit med Jonna och Rebecka. Vi gick och snackade med lite folk och sen gick vi ner till stranden så Jonna och Rebecka kunde lekte i sanden :P Dom ritade ett stort hjärta med en pil igenom =)

Sen blev de lite sång och musik och skitsnack =) Som ni ser på bilden där nere så är Jonna (mitten) knallröd i ansiktet. Hon ville nog inte va med på kort^^ Jag snode Davids gitarr och började plinka lite på Jeff Buckleys version av Hallelujah och tjejerna sjöng med. De va en trevlig kväll. Tyvärr så blev vi alla rätt slöa efteråt så de blev ingen "efterfest" som vi hade tänkt men de va skoj ändå.

     
           


och så igår så blev de att åka till stan och umgås lite med Hanna. Va sjukt längesen så de va skoj! :) Måste göras om snart!

Vi började med att gå till bolaget och handla kvällens förnödenheter ;) Sen stack vi hem till henne och lämnade allt och sen drog vi iväg till överby där hon hittade ett par supersexiga glasögon på partaj.

Sen gick vi runt och kollade och så köpte vi var sitt par nya bolbrillor :) blev riktigt nöjd med mina (bild kommer säkert om ett tag lr nåt)

Sen blev det Wolverine på FORUM. Riktigt nice film tycker jag. Absolut sevärd för X-men-fans!

Sen så drog vi hem till henne igen och förfestade och kollade på Robinsson. Sen fastnade jag i telefon en stund också haha. förlåt för de Hanna :P

Kvällen avslutades på Lipz. Blev... kanske lite väl mycket att dricka men de va en skitrolig kväll! Men min plånbok tycker nog inte om mig nu för ja gjorde av med 600kr haha

Sen efter Lipz tog vi nattbussen hem till mig. Vi hade bestämt på förväg att hon skulle sova över hos mig. På väg hem så ringde Tobben och han va redigt packad. Snackade lite med han och Mattsson om vartannat om vad dom gjorde och sen så sa ja nåt som fick dom att fatta att ja hade en tjej med mig på bussen och då hörde ja hur Mattsson gallskrek ut till alla som va på deras fest "ey! Qvist har med sig en brud hem!!" och jag och Hanna som hörde det utan problem började asgarva. Men hon spelade med låtsades som om hon inte kände mig sen innan bara för att skojja lite med dom.

Vi gick upp vid 10 idag och sen så körde ja henne hem till trollhättan.

Det var en mycket trevlig dag/kväll/natt! Tack, de här måste göras om SNART!

     
          


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: