Run to the Water

2009-05-15 | 11:29:43
Går dagen var fullspäckad med händelser och de va nog den bästa dagen på... jag vet inte hur länge asså!

Först så åkte jag och Hanna in till stan. Vi gick till hemköp och handlade lite festis, munkar och kinderägg - Shit asså...^^ vi är 20 år och köpte kinderägg, det bara blev så. Ett impulsköp från bådas sida, men man måste ju våga vara barnslig =) - och sen satte oss på en bänk vid kanalen och fikade.

Vi satt och snackade om våra problem, om våra "vänner", våran glädje och om precis allt mellan himmel och jord. Det var en lätt bris och solen stekte. De va hur unrdebart som helst!

Sen när vi hade det som mysigast så fick i oväntat och oönskat besök av Vänersborgs egna lilla kändis. Väldigt dåligt kändisskap eftersom de är stans största alkis/pundare... Per Bäckström^^

Men han va väl rätt trevlig ändå och frågade en massa och diskuterade tjejer med mig. Sen frågade han om ja ville köpa röka men ja sa "nej tack, ja håller mig borta från sånt. De blir bara dyrt annars" och de satt han och repeterade för sig själv en stund. Sen kollade han på Hanna och sa "hon ser farlig ut!"... Hon hade pilotbrillor på sig och jag var så nära att säga "nej de är inte hon de är ju du som syns i hennes glasögon" men jag vågade inte för efter vad har hört om den mannen så hade han säkert 2-3 knivar på sig när han satt där bredvid mig så man ville ju inte göra han arg...

Men han stack eftre en stund och vi fortsatte vårat prat. Sen till slut så fick vi tyvärr skiljas åt men de va en mycket trevlig stund som det alltid är när man har med Hanna att göra :)

Sen på kvällen drog jag och Emrik hem till Maria för att fira hennes 19-årsdag. Det blev bara vi två som åkte dit för alla andra balla ur. Men de va skittrevligt ändå. En mycket minnesvärd kväll!

Deras nya lilla hund Hera fattade tycke för mig fort :) liten söt jycke. Alex va som vanligt grillmästare och de blev supergott! Grillad potatis och fransysca(?) .

Sen efter maten så va de underbart väder så vi gick ner till sjön och på¨vägen stog vi och snackade lite med alla hästar som kom och kollade på oss. Nyfikna djur de där ^^

När vi kom ner till sjön satte Maria sig på en klippa med Alex och Emrik medan ja ställe mig och kastade lite med spöt. usch va längesen de va man fiskade, men ja hade knycken kvar! *stolt* Sen eftr en stund va de Emriks tur och han fick direkt upp...en 20 år gammal plastmugg haha.

Medan Emrik stog och kastade så låg jag bredvid Maria och Alex på klippan och bara njöt av solen och lugnet. Man kände verkligen att "detta är livet! såhär ska det vara jämt. frid och fröjd, inga bråk eller konflikter. Bara en lugn sjö, en fin sol och några nära vänner. Nu är sommaren här!" Det enda som saknades va någon att hålla om. Jag ska inte sticka under stolen med att jag blev lite avundsjuk när såg Maria och Alex sitta och mysa där ;P Men man kan ju inte få allt här i världen... tyvärr...

Sen efter att vi hade fiskat så blev de glass, godis och Eurovision på TVn. Alex ville ju se Norge gå vidare. Personligen tyckte ja inte de va nåt speciellt alls med den låten. De va 2 låtar eller nåt som jag gillade, resten va bara skräp enligt min mening.

Men de va en riktit trevlig kväll. Jag tror jag verkligen behövde den stunden på klippan <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: