Old and grey

2009-03-13 | 17:14:07
Happy Birthday to me... Happy Birthday to me... Happy Birthday dear Robert ... Happy Birthday to me!

Ja då var man helt plötsligt 20 då. Har fått en hel del gratulationer, genom Facebook, msn och sms, både från folk ja gillar och såna jag inte vill höra ett ord ifrån ungefär^^

Dagen började med att Emrik och Rebecka sjöng för mig i telefonen. De va ju lite roligt och trevligt. Sov till 10 idag och 11:45 kom Emrik, Rebecka och Jonna i bilen och så åkte vi till stan. Rebecka skulle till överby, Jonna skulle till skolan och jag och Emrik skulle träna.

Tog det väldigt försiktigt på träningen eftersom jag har haft sjukt ont i ryggen sen i onsdags på senaste träningen då jag antagligen sträckte mig. Satt hela kvällen igår vid datorn och kunde knappt röra mig för att de gjorde så ont. Till slut gick jag ner och trycke i mig lite smärtstillande av olika tabletter. Gjorde det imorse innan träningen också och de gör inte lika ont nu så de är skönt.

Sen iallafall efter träningen så drog jag och Emrik till Koppargrillen och käkade lite lunch. Grymt gott (som det alltid är där) men ack så mättande. Tror min mage har blivit mindre för jag orkade inte ens äta upp allt idag :S

Sen efter det så drog vi till systemet bara för att liksom haha. Handlade lite där och sen så stack vi och hämtade upp Rebecka och Jonna och så åkte vi hem. Har vart en mycket trevlig dag.


Emrik i bilen
 

Jonna posar


Rebecka


Jonna lånade Rebecka kasmera och va lite ego^^

Kommentarer
Postat av: Sandra

GRATTIS! :DSv: tack så jättemkt! =)

2009-03-14 | 22:24:49 | http://sagathetwilight.blogg.se/
Postat av: Cissi

GRATTIS!! :D <3

2009-03-15 | 10:18:10 | http://breakingthedawn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: