Sommaren är här!

2009-06-23 | 11:27:25
Återigen en sjukt dålig uppdatering. Så... vad har hänt sen sist?

Jag har vart på bio med Emrik, Jenny, Maria, Alex och  Tobbe. Vi va och kollade på Termintaor Salvation. Jag har bara sett T1 och T3 innan typ en gång så själva storun hade jag inte riktigt koll på men det va en helt okej film ändå. Christian Bale gjorde den helt klart sevärd!

Sen så ha jag varit och tränat med Emrik ett par gånger (senast igår). Snart är det slut med det eftersom han drar in i lumpen så då får jag försöka klara mig själv vilket jag tror kommer bli svårt faktiskt eftersom jag tycker de är rätt tråkigt att åka till stan och träna helt själv. Men hoppas på att jag kommer in i träningsmönstret på riktigt.

Jag har också varit på Ögonmottagninggen på NÄL på en vanlig rutinundersökning. Dom kollade trycket och lite sånt och allt va som de skulle. Nu när jag är 20 så kostar en sån undersökning 300kr... vilket är hemskt eftersom jag knappt är inne en kvart... -.-

Har köpt två stycken filmer: Iron Maiden Flight 666 och McFly - Radio:Active Live At Wembley. Inte riktigt vad jag trodde, McFly-dvdn var inte det minsta som jag trodde. Saknade många låtar där men trots det en helt okej DVD.

Sen så har det givetvis firats midsommar. Jag hade huset för mig själv så det blev att bjuda hem lite kompisar på fest. Det blev jag, Emrik, Jenny, Robin, Tomas, Daniel, Dennis, Linnea, Emma, Djordje, Tobbe och Persson. Det var en mycket trevlig kväll om man bortser från ett par mindre roliga samtalsämnen i köket jag och några till killar hade i mitten på natten. Men som sagt, en mycket trevlig kväll med mycket alkohol för en del men ganska lagom för mig =)

Det är väl dom stora (positiva) grejerna som har hänt sen sist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: