Skratta eller gråta?

2009-06-02 | 10:55:20
Ja de är frågan...

Jag lovade mig själv att inte blogga om detta men varför hålla det inne när bloggen är ett sånt bra ställe att kasta skit på?

men som sagt: Skratta elle gråta? Faktum är att jag inte göra något av det. Jag är ledsen vilket gör att om jag skulle tänka på det tillräckligt hårt och länge så skulle säkert ett par tårar komma... men jag är också sur och besviken vilket gör att detta förhindras.

Kan man bry sig för mycket? Har man inte rätt att fråga om hur ens kompisar mår? Uppenbarligen så är det så för jag har förlorat en kompis p.g.a. att jag frågade hur hon mådde. Jag visste att hon mådde dåligt men inte över vad. Hon tyckte att hon inte skulle hehöva förklara för mig, sen blev hon sur och loggade ut från msn.

Någon dag efter att detta hänt och hon fortfarande inte sagt ett ord så får jag reda på att hon fått tillbaka sin "älskade bästis" som hon inte gjort annat än hatat i ett halvår. Seriöst hur tänker man då? Hur kan du gå från att avsky en person till att älska den över allt annat på en sekund? Det var detta som gjorde mest ont inom mig, för det bevisar ju att det som denna tjejen sagt till mig uppenbarligen vart lögner hela tiden. Jag är tydligen inte värd att prata eller vara ärlig mot. Nu har hon också tagit bort mig från msn, bdb och facebook...

Du sa att du älskade mig som vän, men nu verkar jag inte betyda något alls... det gör jävligt ont ska du veta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: