De små 90:orna har tagit studenten!

2009-06-06 | 14:55:28
Nu är det studenttider och igår så tog jag på mig skjorta och väst och begav mig till plantaget i Vänersborg tillsammans med Rasmus som min packåsna för att gratulera och dela ut blommor till en massa studenter.

Hade förbeställt 15 rosor som ja skulle dela ut och ja kände mig lite stressad för de blev nästan bara "hej, grttis!" en kram, hänga blomman på och sen gå vidare. Men jag fick delat ut till alla och de va en underbar stämning i parken när alla skrek och tjöt av glädje och sång.

Sen efteråt så blev jag njuden hem till Emrik på "efterfest" med hans släkt och familj. Så det blev lite mat och massa presenter till han och allmänt mycket prat om allt och inget och det var trevligt.

Efter att jag hade vart hos Emrik och grattat honom på studenten va de dags att dra hem till Maria och göra desamma.
Det blev jag, Maria, Alex, marias syrra Anna och deras kusin Sanna som jag inte hade träffat innan men de va en glad och rolig tjej :) Jag och Alex drog ner till sjön och satte upp tältet innan tjejerna kom ner och Maria tog över för allt va inte exakt som hon ville. *stor suck* Så allt slutade med att vi stog runt henne och bara kollade på...

Sen när de va klart satte vi oss nere vid sjön och grillade och jag och Alex kastade några gånger med spöna men vi fick inget så vi satte oss vid tjejerna och elden istället vilket va betydligt mysigare.

Där satt vi och åt och drack och hade väldigt mysigt tills klockan ett eller nåt liknande. Tyvärr så blåste det lite kallt och de började dugga lite så vi gick in och la oss i tältet allihop. Vi hade tänkt spela lite kort men vi däckade innan vi han börja^^

Det var både bekvämare och varmare i tältet än jag hade trott. Det enda som inte va så bra va den där förbannade fågeln och började skrika vid 04:15 eller nåt sånt. Den satt i nåt träd ganska nära vårat tält den höll på hur länge som helst. Till slut höll den tyst en sekund och då blev jag skitglad och tänkte "åh va skönt då kanske jag somna om nu"... men sen började den igen -.- ja hade lust att springa ut och ta död på den men orkade inte gå ur min goa sovsäck. Kommer jag på vad det var förfågel kommer den arten snart vara utrotningshotad!

Sen så vaknade jag runt halv nio och bara låg och tog det lugnt och väntade tills dom andra vaknade vilket dom gjorde vid nio och sen blev det veckans nyttigaste frukost: nachos, godis, korv med bröd, marshmallows och sockerdricka (och ostpopcorn för mig och Anna) :P

Sen så gjorde vi oss iordning och så åkte vi hem. Sanna skulle hem till Skara, Anna skulle till Thn och jag skulle hem till mig så ja fick åka med dom en bit =) de va en trevlig kväll/morgon. Och jag hoppas det inte dröjer allt för länge innan nästa gång! :)        
        
        
        
     
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: