Hope of a life spent with You

2009-07-31 | 13:57:33
Ja, då va de party igår ikväll då. Det blev först förfest hemma hos Jonna och de va Jag, Jonna, Ohlsson, Brolle och Rebecka. Blev lite öl och lite nya drinkprov^^ Jag och Brolle testade Absolut Raspberyy och blandade det med Tropiska Frukter. Det blev sjuukt gott! smakade godis :P

Sen så kom Viktor och så drog vi till Lipz och plockade upp Tobbe, Emrik och Johan på vägen

Brolle fick ganska mycket i sig redan hemma hos Rebecka så han åkte hem efter kanske en kvart inne på Lipz. De va väldigt synd tycker jag.

De va gött att träffa Emrik igen, har inte gjort de sen midsommar och nu drar han till lumpen på måndag så de lär ju inte bli så mkt av han i fortsättningen heller. Ska för övrigt få låna hans plattång medan han är borta så slipper jag köpa en egen! Fastnade verkligen för det när jag testade det för första gången på lägret förra veckan och såg hur bra det faktiskt blev.

Blev en hel del dansande även för min del denna kvällen och jag trivdes väldigt bra på golvet ett tag vilket är väldigt ovanligt för mig eftersom jag lätt skäms för mig själv xD

Blev lite cider inne på Lipz och sen så fick jag smaka på folks öl och whiskey så jag gjorde bara åt med 44kr för min cider på hela kvällen xD väldigt bra gjort tycker jag.

Emrik drog hem till Jenny och lite senare så mådde inte Tobbe nåt vidare så han satt ute runt en halvtimme och tog luft medan vi samlade ihop folket och sen drog vi hem när klockan va nästan prick två.

När vi kommer hem till Brålanda så ska vi hjälpa Tobbe in i huset och han börjar leta efter sin jacka... som vi inte hade med hem... Tobbe hade fått den av mig när han gick ut men han hade antagligen bara lagt av sig den nånstans och glömt den helt. Och i jackan låg hans nycklar så han kom inte in i huset för hans mamma och pappa är ute vid båten. Så han fick lägga sig på min soffa och jag tror nästan han sov innan han la sig xD

Nu på morgonen så ringde han sin mormor som hade extranyckel och så fick han hämta den hos henne så han kommer in tills han föräldrar kommer hem ^^

Allt som allt så var det en väldigt trevlig kväll!


Nu sitter jag och pratar med Victoria och lyssnar på musik. Lyssnar också på min mage som kurrar ganska mycket eftersom jag inte har ätit nåt än idag xD Så nu blir det nog lite brunch tror jag :) tex-mex-burgare ftw!

btw... Är det någon som fortfarande läser min blogg?`Har inte fått några kommentarer på evigheter förutom från Victoria som är så snäll och kommenterar :)

Kommentarer
Postat av: victoria

Hehe, jag är bäst som kommenterar! (Y) ;D

2009-07-31 | 14:59:20 | http://knytaknutar.blogg.se/
Postat av: victoria

Btw, plattång is the shit! :D

2009-07-31 | 15:15:38 | http://knytaknutar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: