No suprise...

2009-08-31 | 00:51:11
...att jag som vanligt ett tag sen ja skrev nu då. har inte hänt sådär överdrivet mycket på sistonde, men här är det som har hänt:

Tisdags:
Första gången ja besökte komvux för "lektion" men de va snarare en och en halvtimme där läraren berättade att vi inte skulle ha några lektioner alls i princip. 2 timmar varannan vecka ungefär ska vi vara i skolan, resten är hemma studier... jag kommer faila så jävla hårt på den kursen verkligen...

Onsdags:
Började hur dåligt som helst och ja ville verkligen bara försvinna då...

Eftermiddagen tillringades på överby med Vickan^^ Vi gick runt och... gick ungefär xD Vi hade aldrig nåt speciellt mål utan gick bara runt och glodde på allt som fanns och klagade på datorer, folksklädsel o.s.v. och de va riktigt trevligt. Blev en del skrattande och jag behövde verkligen det så tack för den här dagen :)

Kvällen tillbringades i Vänersborg med maskrospojken och lilla bocken på SF-bion där vi kollade på Beck som hade premiär idag.

Vi hade bra platser och filmen va bra trots att det inte riktigt kändes som en Beck-film utan mer som en Gunvald-film^^ men jag gillar Gunvald så varför klaga? :P Iallafall en trevlig kväll!

Sen så hände inget förän igår på lördagen:
Då drog jag till trollhättan för att gå på JunkFest med Sofie. När vi kom dit så va de lite halvmulet men efter en kvart så började de regna och blåsa och de va bara kallt och jävligt. Hennes kompisar som hade kommit från Borås blev sura på vädret och drog hem igen efter typ en timme haha

Vi fotade Her Bright Skies på scenen och sen drog vi in till stan i regnet och käkade på MAX där ja även träffade min kusin Jimmie. Sen så blev de jättefint väder så vi gick runt inne i stan och fotade lite träd, båtar och stenar typ^^ Sen så kände vi att eftersom de va så underbart väder helt plötsligt så drog vi tebax till JunkFest för att fota Millencollin men när vi kom dit så ösregnade det så vi blev bara sura på de jäkla vädret. Till slut så drog hon hem och jag drog till vänersborg för att få åka med mor och far hem efter att dom hade vart på bio. Fick gå runt där i en timme ungefär så ja passade på att ringa Sara och snackade med henne lite och de va skoj =)

Idag, asså söndag så har jag kollat på en beckanfilm och säkerhetskopierat alla mina bilder.

Hur har ni haft de i helgen då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: