Ingen människa är perfekt

2009-08-06 | 00:58:58
...speciellt inte jag...

Det är natt till torsdag, klockan är snart ett och jag är väldigt förvirrad och fundersam...

Ja, vad ska man säga om denna dagen tro. Dålig är väl grundpelaren. Va i stan en stund och de va skoj men övriga dagen har... vart piss rent ut sagt, från början till slut. Hoppas på att morgondagen blir bättre.

Har sagt ganska månger i mitt liv att "tjejer är nåt som vi killar ALDRIG kommer förstå oss på" och det stämmer ju så sjukt väl! Det gamla uttrycket "Can't live with'em, can't live without'em" stämmer ju också rätt bra, för ibland är tjejer det bästa och finaste som finns... och ibland så mår man dåligt bara av att se en av dom.

En del är så sjukt tröga och fattar inte att nej är nej, utan fortsätter bara tjata på och tycka att man är dum som undviker att svara på frågor. När ska ni fatta att vi inte alltid vill prata om samma saker som er bara för att ni tycker det eller för att man har pratat om det innan?! Nej betyder NEJ!

Aja, nog klagat. Ska försöka få mycket sömn inatt så jag orkar med krogen och avskedsfesten för Jonna imorron. Är faktiskt ganska taggad inför att dra till Lipz, vilket jag inte brukar vara annars. Får dra på mig några snygga kläder och göra ett försök med att äga dansgolvet. Finns nog inget som gör att man blir gladare på krogen än att hitta en fin tjej att dansa med asså, blir glad bara av att tänka på det xD

...Ingen människa är perfekt, speciellt inte jag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: