tankar, tankar och åter tankar...

2008-11-09 | 23:36:10
ja då sitter man här på söndagsnatten och klockan är snart halv tolv.

Vädret är mörkt och trisst och dessutom regnar det och blåser iskallt.
Detta gör att jag lätt blir nedstämd och deppig. Jag börjar bli lite smått paranoid och börjar tänka på alla fel och briset man har.

Den där personen, vad tycker han/hon om mig egentligen. Personen säger si och så men menar h*n det eller är allt en lägn för att sen gotta sig hur man lyckades lura mig att tro nåt bra?

"Du är så trevlig", "När vi gjorde de där, de va roligt. Vi får träffas och göra nåt mer snart", "Du är snäll och omtänksam" o.s.v. Men så går de ett par dagar, en vecka eller en månad och den här personen pratar med en mindre och mindre och hittar på en massa grejer utan att bjuda med en. Detta tycker jag händer rätt som det är, folk låtsas som att dom bryr sig men i själva verket är dom bara glada när dom kommer ifrån mig. Känns hemskt att säga det men de känns faktiskt så rätt ofta...Frågan är om folk gör det medvetet eller om dom helt enkelt bara tröttnar på en...?

Vad finns det att göra åt sånt egentligen? Jag är för snäll för att tro nåt illa om folk men samtidigt paranoid nog att tänka det allra värsta om dom.
Kan det vara därför det aldrig funkar när jag bli kär i en tjej tro? Det känns som om hon gillar mig och vi flirtar lite men är de på allvar eller är det en lek? Vännerna säger "Dig kan man lita på och prata med" och sen går dom och håller tyst i min närhet och pratar med nån helt annan... Är det också en lek eller bara olyckliga sammanträffanden?

Jag bryr mig om några få personer så mycket att det gör ont när jag tänker på det. (hoppas några av er läser detta och att ni isåfall känner er träffade) Vad skulle jag ta mig till dom dessa speciella personer helt plötsligt inte va så speciella längre? Att dom tröttnade på mig och bara bröt kontakten... Jag skulle rasa ihop totalt tror jag för jag lever verkligen för musiken och för mina vänner. Jag bryr mig ju mer om mina närmsta vänner än om mig själv, vilket kanske inte så bra för min egen del alla gånger men aag anser att det gör mig värdig som kompis...

det är asså såna här tankar ja sitter och slåss med på nätterna när jag inte känner för att lägga mig...
men men, sovdags snart och sen på med masken och dra till skolan. over and out...

Kommentarer
Postat av: Cissi

Naaw stackaren :( finns här du för alltid <3

2008-11-10 | 22:53:58 | http://breakingthedawn.blogg.se/
Postat av: Robban

tack sötnos =) finns alltid här för dig också <3

2008-11-11 | 12:42:23 | http://thethoughtsofmurray.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: