Sluta eller stå ut...?

2008-11-11 | 09:31:20
Funderar allvarligt på att sluta på Tonår. Känner inte alls att jag är en i gänget längre som jag kände förr och nu när de dessutom har blivit lite tråkig stämning mellan mig och en annan ledare så känner ja mig inte dragen dit som jag brukade.

Jag försöker vara hjälpsam och dra mitt strå till stacken och vad får man för det? Nada! Man försöker hjäpla till och offrar sig för att lösa problem men vad händer, jo de är ändå andra som får uppdragen utan att dom har sagt att dom ens kan tänka sig det. Vad är det då för mening med att fråga om nån vill göra nåt om dom ändå inte lyssnar på det?

Sen att det finns vissa som anser sig vara mer ledare än alla oss andra enbart för att deras förälder är en av dom som leder Tonår. Vad är de för jävla sätt egentligen? Bara för att din farsa är en av dom som leder skiten så gör inte det DIG till en mer betydelsefull eller viktigare ledare än oss andra! Tvärtom, du är inte ett skit mer värd än alla oss andra som sliter för att få Tonår att funka men inte får nån uppskattning för det.

Får se hur detta urartar sig men sålänge den här personen går kvar på Tonår tvivlar jag på att jag sätter min fot där igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: