I wanna lay you down on a bed of roses

2008-11-22 | 12:46:35
Fredag igår vilket betyder kort dag i skolan. slutade 09:50 och sen åkte jag och tränade med Richard. Blev en rätt snabb träning för han skulle tillbaka till skolan och käka lunch och det skulle jag också. Men de blev lite tränat iallafall och de är huvudsaken. Sen blev de lunch i skolan och de va tacogratäng eller nåt sånt och de va hur gott som helst!

sen så bar de av hemmåt och ja kom hem vid 2-tiden. Satt och lyssnade på lite musik, spelade gitarr och så kollade jag såklart på nyaste av snittet av Smallville. Sen blev de också några avsnitt av Prison Break.

Sen på kvällen tog jag bussen till Trollhättan och så träffade jag Hanna där. Vi gick och käkade lite pizza och sen gick vi och bowlade. Man kan lugnt säga att jag var ur form för bowling asså för de gick hur kasst som helst. Tror jag fick 3 strikes på 4 serier eller nåt sånt. Hanna däremot hade riktigt bra flyt så hon vann överlägset. Men vi hade skoj iallafall och de är ju de som räknas =)

sen så åkte jag hem och kom precis i tid för att se slutet på Idol och se vem som åkte ut. Jag kan inte fatta att Johan aldrig åker ut. Han är som en jävla kackerlacka! Han har hängt löst nu i 3 veckor i rad men igår var de Anna som fick åka ut. Väldigt synd tycker jag och dessutom sjukt eftersom Johan är kvar bara p.g.a. alla dessa fjortisar som tycker han är så het och dom tror att han sjunger till just dom hela tiden och bla bla bla. Jamår illa av det där asså.

Sen blev det ytterligare lite Prison Break och sen så slutade kvällen helt underbart med att Cissi ringde =) Hon hade vart och kollat premiären av Twilight i Malmö. Tydligen så va den väldigt bra så ja får se till at se den! Vi pratade ungefär 50 minuter medan hon åkte buss hem och sen så skulle hennes mamma hämta henne från bussen för dom har en bit från bussen och hem. Så då fick vi lägga på och sen så ringde jag tillbaka när hon hade kommit hem och så pratade vi i en och en halv timme till och ja tror vi la på runt 02:40.

Jag var lite nere innan du ringde men blev jätteglad så fort ja såg att de va du. Jag behövde verkligen det där så tack så jättemycket sötnos! <3 Visserligen så kostade de typ 65kr för mig men det var helt klart värt varenda krona! Du är för söt och ditt skratt är så gulligt så man smälter =)

Ett mkt bra slut på dagen innan man skulle somna med ett leende på läpparna =)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Naaw gud va söt du är =) Det va jätte kul att prata med dig med sötnos <3

2008-11-23 | 18:51:47 | http://breakingthedawn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar: