the dark cloud is coming down

2008-12-29 | 23:16:23
Asså man går dag ut och dag in och bara lurar sig själv. Förstår inte ens varför ja plågar mig själv med att ens tänka såhär för de blir ju inte direkt bättre av det.

2009 ska jag försöka att vara mer tillbakadragen och inte ta så mycket för givet men heller inte drömma altför mycket. Det gäller att inse verkligheten och inte bara gå runt i en bubbla av drömmar som gör en lycklig för stunden. Jag måste ut ur min bubbla och se världen med klara ögon. Jag behöver verkligen detta då mina dagar är rena drömmarna. Ibland underbara drömmar men oftast mardrömmar. Vad ska man göra för att detta ska försvinna...?

Jag måste skärpa mig och inte vara såhär blödig och känslomässig som jag är. Vad är meningen med det egentligen...?
skulle du sörja eller glömma...? de är frågan

Please don't wake me up from this wonderful dream =(

2008-12-29 | 19:49:42
Lite småtrött idag för ja somnade inte förän kvart i tre inatt och ja skulle upp vid tio. Men de blev ju lite sömn iallafall.

Gick upp vid tio och käkade och sen så skrev aj inköpslista för nyår. Sen tog jag och Emrik bussen till Vänersborg för att träna. Vi tränade i en timme och de gick riktigt bra idag kändes det som faktiskt trots att vi inte har tränat på... ett bra tag... typ 2 veckor.

Sen stack vi till ICA Kvantum och handlade allt från listan. Han va snäll och hjälpte mig med det och de kunde han gott göra eftersom han ska komma på Nyår :P

Just nu...
...har jag inget att göra och vill bara ha nån rolig att prata med...


People marching to the drums,
Everybodys having fun to the sound of love.
Ugly is the world we're on,
If I'm right then prove me wrong,
I'm stunned (to find a place we belong).

Rösta på!

2008-12-28 | 17:16:44
Jag hade lite tråkigt så jag gjorde en liten röstning som ni kan få rösta på och den syns här till höger *pekar*

Så: "Vad blir erat nyårslöfte inför 2009?"
Rösta och kommentera här!

Josefine's lilla blogg

2008-12-28 | 00:16:01
Nu på kvällen har jag suttit och pimplat Fanta, lyssnat på musik och gjort en ny design till Josefine's blogg.
Såhär blev hennes nya design men den är inte upplagd än utan den kommer upp nån gång när hon tröättnar på sitt jultema :P Vad tycks?
Har vart en riktigt trevlig kväll även om man saknar vissa att prata med förståss...

Men de har blivit lite pratande med Josefine iallafal och de är jag glad för. Tack för att du finns vännen <3


Välkommen till vuxenlivet!

2008-12-27 | 15:18:56
ja idag så fyller lilla Anna 18. Så grattis till det och välkommen till vuxenlivet. De va på tiden du!!


Cissi 17 år!

2008-12-25 | 00:08:13
Happy Birthday to You,
Happy Birthday to You,
Happy Birthday dear Cissi,
Happy Birthday to You!

Grattis på 17-årsdagen sötnos <3 Hoppas du får en jättebra dag! =)

O holy night

2008-12-24 | 21:18:18
Ja då var de som sagt julafton och det firades som vanligt i Trollhättan hos mormor.

Men först så åt bara familjen lite frukost och öppnade julklapparna mellan oss och efter det så åkite vi till Trollhättan. Där blev det jag, mamma, pappa, moster, Jennifer, Jimmie, Johannes, morbror, Denise, mormor & Köpi.

Det blev lite julmat och sen lite halvhjärtat Kalle Anka i en halvtimme och sen kom tomten. Det jag fick var:

# kalsonger
# Huvtröja
# tshirts
# Presentkort på Dressman
# Presentkort på Partaj
# Kontanter
# Arn-boxen (båda filmerna)
# AXE-Click Deo och Duschkräm
# David Beckham parfym
# Smyckeskrin
# Drinking Ludo
# Barsett (korkskruv, flasköppnare, droppkork, servettring, termometer)
# Shaker
# Mätglas
# LG FB163

Så jag är väldigt nöjd med årens "kap" :P
Sen blev de lika fika och ja fick några matsnapsar och lite konjak men de va inget ja fastnade för direkt.

Minstiongen Johanns (19 månader gammal) fick en garagebyggsats som jag och Jimmie blev tvingade att bygga ihop. Vi hade roligt där asså för jag på 19 år, Jimmie på 17 och Köpi på 74 år som senare kom och hjälpte oss och de tog typ 45 minuter att bygga ihop en jävla byggsats som är till för 2-åringar! xD Men vi skrattade iallafall en hel del när vi försökte fundera ut vart allt skulle sitta. Ingen av oss orkade kolla manualen (A) Men till slut fick vi ihop den och han blev jätteglad :P

Sen så åkte vi hem och nu har jag satt upp min stereo på rummet och fixat klart allt.

Just nu...
...sitter vi och kollar på Tomten är far till alla barnen. eller... päronen kollar och jag lyssnar. jag kan ju filmen utantill så de är ju lagom toligt att kolla^^

God Jul

2008-12-24 | 00:34:22
Ja då va de julafton ytterligare än gång då.

Jag önskar alla som läser detta en underbar jultid med många skratt, många trevliga stunder, god mat, många nära och kära och sist men inte minst många roliga julklappar!

Kram till er alla och en God Jul från mig!


Vill veta vad som har hänt...

2008-12-23 | 16:48:30
Sko nytt spår efter Simon
Polisens teori: Kroppen ligger i vattnet
Sökandet efter försvunne Simon Lago, 19, har tagit ny fart.
I vattnet vid kraftverket i Trollhättan har polisen hittat en vit sko.
&ndash; Skon stämmer överens med signalementet av den försvunne, säger Stig Rysén vid polisen i Trollhättan.


Fredag den femte december var 19-årige Simon Lago tillsammans med sina vänner på sportpuben O&rsquo;Learys i centrala Trollhättan.

Vid 23-tiden lämnade han restaurangen, och har sedan dess varit mystiskt försvunnen. Enligt polisen och anhöriga har Simon Lago inga ovänner som vill honom illa. Inte heller hände något märkligt inne på sportpuben som skulle kunna förklara det spårlösa försvinnandet.
Famlat i mörker

Polisen har famlat i mörker och bland annat försökt komma i kontakt med samtliga personer som befann sig inne på och utanför O&rsquo;Learys den aktuella kvällen.

Simon Lago bor utanför Vänersborg. Det är fortfarande inte helt utrett vart han var på väg när han lämnade puben i Trollhättan. Enligt &rdquo;Efterlyst&rdquo; ringde han en bekant några minuter efter klockan 23, och bestämde sig för att ta en buss till kompisen.

Men han kom inte fram, och klockan 23.15 stängdes Simons mobiltelefon av.
Ett hett spår

Polisens spaningar har varit fruktlösa &ndash; tills i lördags.
I vattnet bredvid det ensligt belägna kraftverket,
bara några hundra meter från puben, har man hittat ett hett spår.

&ndash; Vi har anträffat en sko i vattnet som vi tror kommer från honom. Skon stämmer överens med signalementet av den försvunne, säger Stig Rysén, inre befäl i Trollhättan.
&rdquo;Inte hittat något&rdquo;

Under hela söndagen sökte Vänersborgspolisens spaningsgrupp i vattnet kring kraftverket och närbelägna Oskarsbron.

&ndash; Man tror att kroppen finns i vattnet. Men man har inte hittat något mer än skon, säger Stig Rysén.

Polisens intresse för området kring Oskarsbron och kraftverket startade redan runt Lucia, då en byggnadsarbetare sett något flyta i Göta älv, som rinner förbi verket.

Räddningstjänsten gjorde då en första sökning i kanalen, men först en vecka senare gjordes alltså fyndet som polisen hoppas kan bidra till att lösa gåtan kring Simon Lagos försvinnande.

Matematik

2008-12-23 | 13:02:51
Fick en liten julklapp av rasmus idag som jag blev glad för. Orkade inte vänta tills imorron med att öppna de haha. Kände att femåringen i mig kikade fram när ja fick de av han.

Han hade skrivit ett fint rim också och de lyder som följer:
"Matematik är inte lätt,
Fast fyra eller sex borde ändå bli rätt.
När du på kalasen,
Gång på gång slår i glasen."


Det första jag tänkte på va liksom "Jahopp, då har han än en gång lyckats tillfredsställa sin skadeglädje." Han tar nämligen varje tillfälle han kan att (på skoj förståss) retas med mig och hacka på mig för allt jag gör. Denna gången va de en pik om att jag är dålig på matte :P Men jag vet ju hur han är så jag bara skrattade åt det.

Kan ni gissa vad jag fick? För skoj skull tänker jag inte berätta det idag utan spara svaret. För jag kommer antagligen ta kort på alla mina julklappar och lägga upp så ni får se då. Men kan ju va kul att se om nån gissar rätt ;)

Good night sweetheart

2008-12-22 | 23:55:49
Satt uppe till fyra imorse och pratade med Cissi. helt underbart mysigt va de <3

Sen så sov jag lite och så gick jag upp vid 11-12-tiden. Jag och farsan klädde granen för första gången på runt 3-4 år. Vet inte varför inte inte har haft gran på så länge men tror de är för att katten va så liten att vi va rädda att den skulle springa och hänga sig i allt som fanns :P Vi klädde den iallafall och den blev jättefint =)

Nu på kvällen så har jag återigen pratat länge med Cissi =) Du är så underbar vet du de? Svaret är antagligen "Ja" eftersom ja säger de så ofta att hon borde va trött på de vid de här laget haha :P

Sen så blev klockan 22:00 och då skulle hon kolla på Jeff Dunham: Spark of insanity på femman. Jag har bara sett honom med Achmed the Dead Terrorist på Youtube så ja tänkte att ja kan väl kolla också då. De va en riktigt rolig show och ja satt och tjöt av skratt ibland. Men ja vet inte om Cissi tyckte likadant... Hon hade igång sin webcam medan vi pratade och i andra pausen så kolla jag på henne och då låg hon och sov. Hon va så grymt söt när hon låg och sov så ja bara satt och log.


Just nu...
...sitter jag i min ensamhet och lyssnar på lite lugna fina låtar. Cissi gick precis och la sig för gott. Ska nog också lägga mig ganska snart tror jag men jag är ju en nattmänniska så vi får se hur länge jag är pigg inatt :P


Gonatt på er alla där ute. kram på er!

Dream girl

2008-12-22 | 03:23:25
Underbar kväll och vi har pratat så mycket! Nu känns det rätt igen! Du är helt underbar Cissi och jag hoppas allt blir som du drömmer om nu för det förtjänar du verkligen sötnos! <3 Tack för en underbar kväll! <3

You light up my life

2008-12-21 | 23:32:56
söndag vilket oftast innebär söndagsdepression och det gäller såklart även idag. fick det så fort jag vaknade idag men humöret steg ganska kraftigt så fort js insåg att de visst va jullov nu så ja har ingen skola imorron =)

Lite julmiddag med släkten hemma hos morfar idag. De va ganska trevligt och jag och Jimmie (min kusin) skrattade väldigt mycket en stund när vi satt och skojjade om allt och inget.

Sen kom ja hem och satte mig vid datorn och klickade igång msn och en minut efter det så loggade Cissi in så då fick jag pratat lite med henne. Väldigt trevligt och mysigt! <3 Blir inte så mycket pratande med henne nu för tiden för hon är för upptagen så ja saknar våra samtal och henne ibland faktiskt =( Men vi fick pratat en stund iallafall och de va riktigt skönt de =)

Senare nu på kvällen så har ja mest suttit och läst "När jag hör din röst", spelat gitarr och småpratat lite med Josefine. Nu är de också klart med nyår. Är ju som vanligt ensam hemma (bortsett från Emelie som kommer ner hit iår :D ) och jag har bjudit hem lite folk. Vi blir totalt 10 pers och de är ju inte så illa så de ska bli skoj :) Det blir jag, Emelie, Emrik, Rebecka, Kristian, Emma, Rasmus, Tobbe, Sara & Persson. Flera som inte har svarat men jag skiter i dom nu för jag sa att ja ville ha svar senast den 10e så ja har vart grymt snäll som har väntat såhär länge.


Just nu...
...sitter ja och pratar med Cissi för hon kom precis hem igen! :D

Never gonna get that girl

2008-12-21 | 00:31:47
McFly - That girl


Hey, I'm looking up for my star girl

2008-12-19 | 03:18:00
Hemkommen från Lipz.

De va inte så roligt idag. dåligt väder, alldeles för mycket folk så man va tvungen att trängas oavsett vart man skulle. Musiken va som vanligt på tok för hög så man skrek sig hes även på dom tysta ställena.

Annars så va de en hel del man träffade där som man käne. Jag åkte dit med Kristian och när vi va där så träffade vi Johan, Brolle, Tobben, Persson, Nit-lisa, Howell och Mattsson.


hatar att vara med på kort och lyckades ändå komma med på Lipz hemsida^^ usch!Jag och Kristian stack hem vid halv 2 och när vi kom ut från Lipz så gjorde vi dagens goda gärning. De satt en tjej ute i ett hörn på gatan och höll sig för ansiktet så vi gick fram till henne och frågade om allt va bra. de visade sig att hon hade blivit slagen tydligen så hon fick en servett så hon kunde göra rent sig och så kolla vi om hon kunde ta sig hem och hennes morsa skulle tydligen hämta henne så de va ju skönt det. sen sa hon bara liksom "tack ni kan gå nu" haha. här försöker man va snäll och hjälpsam och så blir man ivägkörd :P men ja förstår henne. 2 okända killar utanför en nattklubb borde man va rätt misstänksam mot som tjej (tyvärr...) men de va skönt att kunna hjälpa till iallafall
övrigt:
tack för smsen :) speciellt de där som fick mig att bli varm i hela kropppen när ja läste de <3


Just nu...
...sitter jag och chattar med Jennii och småretas lite med henne och rotar fram gamla bilder på henne från hennes kusins bdb och hon tycker ja är elak (A) men man får väl försöka va lite snäll nu i juletider och så så att tomten kommer med säcken iår också^^

borde lagt mig för längesen men va rätt skoj att snacka lite med Jennii så de blev lite längre än ja hade trott... skolavslutning imorron så de blir att hoppa ut sängen vid sju ;( ...jippie...men förhoppningsvis nån timme sömn iallafall


sov gott och dröm sött alla glada. och ni som inte är glada kanske behöver lite sömn för att bli det :) de hänger ofta ihop

Bästa morgonen <3

2008-12-18 | 11:44:42
Torsdag och denna dagen kunde inte ha börjat bättre =) Kom till skolan vid 10 och precis då ringde Cissi. Vi pratade nästan en och en halv timme. De va jättemysigt <3 Helt underbar start på dagen så tack för de sötnos <3


Just nu...
...sitter jag och väntar på att Emrik ska skriva klart sitt prov så vi kan gå och käka. Tänkte vara snäll och vänta på honom =)

The show must go on

2008-12-17 | 23:09:08
Försov mig idag trots att jag var jätteduktig och la mig 22:30 igår kväll. Vakntade 09:40 idag så de blev 11-bussen idag. Satt och skrev lite på svenskan i skolan idag och sen så åkte jag och Emrik och tränade. REätt skönt men orkade inte så mycket idag. Kan nog bero på att ja äter rätt dåligt nu för tiden... :/

När ja kom hem så blev de en hel del gitarr och en del läsning. Har som ja nämt tidigare börjat läsa "Om jag kunde drömma (Twilight)" och den är riktigt bra skriven tycker jag.

Sen på kvällen blev de en del chattande med Sara som vanligt =) Sen blev de en del snackat med Emelie också. ÄNTLIGEN! Vi har inte snackat på en vecka för att hon tydligen har haft mycket att göra säger hon. Längtar så tills hon kommer hit om 2 veckor...

Kollade på Efterlyst också på repportaget om Simon. Inga nya spår och inga nya vittnen... =( Ja vet inom mig att jag aldrig mer kommer få träffa han men man vill ju ändå få reda på vad som har hänt liksom...


Övrigt:
Är det bara som ja innbillar mig eller har det hänt nåt? Känns inte som förr... =/ Säg de till mig isåfall om ja har gjort/sagt nåt du inte gilla så ja vet...


Just nu...
...sitter jag bara och skriver detta och sen ska ja lägga mig och sova. Sista skoldagen imorron och sen avslutning på fredag. Skönt med lite lov. God natt med folket!

What about now...?

2008-12-16 | 22:01:59
tisdag och denna dagen började med att ja blev väckt av Jennii som smsade mig och va skräckslagen av jordbävningen som va i skånde imorse. Hon hade ramlat ur soffan som hon sov i och så när de skakade så hon va rätt rädd verkade de som.

sen iväg till skolan. fick reda på att ja fick VG- på uppgiften jag lämnade in i fredags och de va ju skoj =) sen försökte ja sitta med mattenresten av dan men de gick skit rent ut sagt för ja kunde verkligen inte koncentrera mig för fem öre. och sen så försökte Emrik hjälpa mig men sa fel flera gånger så ja blev bara ännu mer förvirrad än ja redan va...

sen efterskolan så bar de av hemmåt och smsade med Josefine typ hela vägen hem :) somnade nästan mellan varje sms ja fick av henne^^

sen när ja kom hem gjorde ja iordning lite mackor och satte mig och kollade på senaste avsnittet av prison break.

nu på kvällen så har ja fixat perfekta julklappen (hoppas jag iallafall haha)! blev skitglad när ja hittade den så hoppas allt blir som ja tänkt :)

fick min senaste telefonräkning idag också för november och den va inte lika rolig precis :P den låg på runt 600kr. men de visste ja ju att den skulle. har ju smsat och ringt ganska mycket med Cissi och Emelie så de är ju inte konstigt att de blir lite mer att betala då. Men de är de helt klart värt! <3 blir bättre sen när ja får mitt nya abonnemang då kan ja missbruka deras nummer totalt :D

Just nu...
...sitter ja och pratar lite med Sara och lyssnar på lite musik =)

Let it Snow

2008-12-15 | 22:51:38
har börjat knarka dom här låtarna nu. tycker dom sjunger riktigt nice. tyvärr hittar ja inte album med dom på nätet...

McFly - Let it Snow

McFly - Santa Clause is Coming to Town


Take my hand and we'll make it. I swear!

2008-12-15 | 19:59:05
Skola idag fram till lunch och efter det så drog jag och träffade Kristian på Italia. Satt och pratade och skrattade en bra stund och efter en stund märkte vi att de hade blivit ganska tyst i lokalen så alla satt väl och lyssnade på oss xD

Efter en stund gick vi därifrån och gick och köpte ett fritidskort åt honom och sen tog vi bussen till överby. Där så gick vi runt i lite affärer. Vi kikade in på Brothers och både blev helkära i en jacka som dom hade där men när vi såg prislappen försvann den kärleken rätt snabbt xD haha

Sen så fikade vi och sen så åkte vi hem. Ingen av oss köpte något men vi gick runt och snackade och skrattade 7 nästan 4 timmar så de va en bra eftermiddag
Just nu...
...sitter jag och chattar med Sara. massa mysigt =)

Thank you darling

2008-12-14 | 12:21:05
Tack för inatt!
Du lyckades faktiskt göra mig glad =) förlåt bara om ja drog ner dig lite från dina glädjemoln. Va verkligen inte meningen att göra det. Så glad för din skull! Vet ingen annan som förtjänar lyckan mer än du så jag hoppas verkligen det funkar för dig nu.
Va ett tag sen vi verkligen pratade nu kännde jag så tack för ett underbart samtal sötnos <3

You are lost and goodbye

2008-12-14 | 01:07:49
Denna dagen har vartit... seg. Gick upp ganska sent, har inte gjort nånting verkligen. Har typ inte ätit nåt idag vilket resulterade i en rejäl huvudvärk så det blev inte att ja åkte till Emrik på kvällen som jag hade tänkt. Hade nog bara sabbat festen isåfall så de va nog tur det. Gjorde som sagt en design till Angeliqa och de va väldigt kul för hon blev jätteglad överresultatet och de är ju alltid skoj =) Satte nyss igång en skiva jag gjorde för bra längesen till Fisken med lite lugna låtar. Där så kom Lost and Goobye med Etype. En grymt fin ballad som man verkligen inte kan tro att de är Etype som sjunger.


Övrigt:
tack för smset ikväll. det gjorde mig lite lugnare. blev väldigt varm av de sista orden ska du veta <3

Just nu...
...pratar jag med Josefine och ska nog snart lägga mig. Mår inget vidareDo you remember when we were so tender
I long for them days
You were forgiving and we were just living
In clouds night and day

Hard to believe when I see
What we've become you and me
You made me feel but I know
That I will follow wherever you go

When love fades away
You just don't know how to go on
When love fades away
And the magic we had is long gone
You just don't know
Who you really are
Until the day that you find you are lost

You are lost and goodbye

Time passing by
While I'm wondering why I am here
without you

You were my startlight
Now I don't know how to go on
without you

Why can't I turn back time
Now that I've learned from my lies
Oh, it just burns my eyes
To see you with somebody else
by your side

lass uns gemeinsam in die nacht

2008-12-13 | 20:26:29
sådär, då har man gjort dagens goda gärning.

har sutti större delen av kvällen med photoshop, Hammerfall och lite TH och gjort en design till en tjejs blogg. Om ni är nyfikna av er och vill se hur de blev så har ni hennes blogg här!

Every little bit of me

2008-12-13 | 14:42:56
Lördag och jag är lite trött. Gårdagen va väl... sådär.

Fick äntligen gjort klart en svenskauppgift och de va riktigt skönt. Dagen i sig va rätt grinig i största allmänhet. Först blev ja sur på Maria för att hon bara satt och va sur och klagade och sen började hon börja sara bråka med henne också helt oprovocerat. De slutade med att Maria inte orkade bråka och gick och satte si9g i uppehållsrummet och då fortsatte sara snacka skit om henne med rebecka medan jag satt och bara blev trött på allt tjat. De som är lite ironiskt roligt med detta är att sara är den personen som ja känner som klagar mest av alla. på msn/bdb etc så skriver hon jämt(!) "varför jag", "jag är värdelös", "jag vill dö" osv sov... och efter detta bråket så såg jag hennes namn på msn och de va "Sara | jag är värdelös!" och hennes personliga meddelande va "fan ta dig, att du alltid ska klaga" eller nåt i den stilen och ja hade faktiskt svårt att hålla mig för skratt för ja tycker hon är så jävla barnlig och löjlig.

Och efter allt detta "roliga" så skulle ja dra till Sportlife och träna med Emrik och ja hade verkligen ingen lust alls med det. Men när vi hade tränat klart och ja hade fått avreagera mig lite så mådde ja bättre.

På kvällen va de julavslutning med Tonår och de va väl sådär. Känner mig inte delaktig som ledare alls längre. Funderar allvarligt på att sluta där för de verkar inte va nån som uppskattar de arbetet ja lägger ner och vad är de då för mening med att va kvar?

Sen stack ja hem rätt fort och kollade på slutet av Idol och han precis se sista delen när vinnaren avslöjades och det blev som väntat Kevin. De va väldigt mäktigt och ja kan inte ens tänka mig hur mäktigt de va för honom att få stå i Globen inför 14 000 personer och sjunga och ta emot all denna hyllingen. Sen berättade han att de på dagen va exakt ett år sedan han kom till sverige så de va ju riktigt häftigt för honom kan ja tänka mig. Han va helt klart en värdig vinnare av Idol 2008

Man blir så avundsjuk på alla som är med där och har sån talang och får denna upplevelsen. Skulle gärna ha sökt dit själv om man hade kunnat kunna bättre och framför allt haft mer självkänsla och självförtroende.

Sen blev de lite smsat med Jennii och de va riktigt roligt för hon va på fest och va sådär lagom nykter^^ hade inte sagt nej till att festa lite själv igår faktiskt. va ju ett tag sen nu och de har vart skönt med ett uppehåll men nu får ja snart dra ut igen. och det blir de ju snart också för idag, antagligen i skrivandets stund, så är Kristian på väg hem från London och vi ska till Lipz på torsdag och fira och festa lite har vi bestämt. Ska försöka att verkligen släppa loss då som omväxlings skull för ja brukar va dålig på det. Ska iallafall bli skoj att träffa hen igen efter så här lång dit och man kan ju alltid hoppas på att de är ömsesidigt...


Just nu...
...lyssnar ja på Bon Jovi och chattar lite smått

Mysteriet med Simon fortsätter

2008-12-11 | 23:48:53
Har sökt Simon med hundar efter nytt tips
Ytterligare en person kan ha sett försvunne Simon Lago, 19.
Vittnet har gjort iakttagelser vid Stallbackabron i Trollhättan.
- Vi har letat med hundar i området, säger Göran Eriksson vid polisen i Vänersborg.


På torsdagen fick polisen kontakt med ett tredje vittne som kan ha sett Simon Lago natten till i lördags.
Två av varandra oberoende vittnen har berättat att de sett en person vars signalement stämmer in på Simon vid ANA-rondellen kring midnatt.
Nu har polisen hört en tredje person som vid ungefär samma tidpunkt såg en mörkklädd mansgestalt vid ANA-rondellen, fast längre bort mot Stallbackabron.
Letat med hundar

- Eftersom det är en ganska trafikerad trafikled lägger man ju märke till om det kommer en person gående där mitt i natten, säger Göran Eriksson, kriminalinspektör vid polisen i Vänersborg.
Polisen har under dagen varit ute och letat i området med hundar, men utan resultat. Det finns i nuläget inga planer på att dragga i älven under Stallbackabron.
- Det går inte att ramla i där av misstag. Bron har höga räcken och då måste man aktivt klättra upp på dem. Det vi hoppas på nu är att vi vi får in fler tips från allmänheten som kan hjälpa oss att hitta Simon, säger Göran Eriksson.

http://www.gt.se/nyheter/1.1400341/har-sokt-simon-med-hundar-efter-nytt-tips


Livin on a prayer

2008-12-11 | 23:37:47
Torsdag och denna dagen började inte speciellt bra. Vaknade som vanligt av väckarklockan 06:35 men slog bara av den för ja va så jäkla trött att ja knappt visste vart eller vem jag var xD

Vaknade igen vid kvart över tio och gick upp och satte mig och spelade lite gitarr och sjöng. Kändes faktiskt riktigt bra idag.

Sen vid 1 så stack jag och Tobben och käkade lite pizza. Sen när vi hade gjort de så tyckte vi att de va så fint väder för de snöade och va lite småkallt så vi drog hem till mig, hämtade kameran och drog ut och tog en massa kort. (räknade sen i datorn och de blev totalt 89 kort) sen åkte vi runt och sladdade lite så de va en rolig eftermiddag. bilder därifrån finns!

     
   
                
                   


Sen på kvällen så fick jag mitt paket från ginza som jag hade beställt :D Fick sex skivor med Live så nu har jag alla deras skivor! Sen fick ja en CD med Daughtry också. Alltid roligt med lite musik :D

sen på kvällen blev de en hel del chattande. Chattade en hel del (som vanligt) med Jennii :D skojjit. Sen blev de lite med EC-Sara också :) trevligt trevligt och sen så blev de en del med Elin också. Ytterligare en tjej ja har kommit i kontakt med via EC. En mycket trevlig och söt tjej också =) sen blev det liiiite chattande med Josse också såklart :P och sist men absolut inte minst så pratade jag länge med Cissi. Asså ja finner inga ord på hur underbar du är sötnos! Så jag hoppas du förstår själv hur mycket du betyder för mig <3 Är väldigt glad över dagens samtal ska du veta =)Skola imorron och sen iväg och träna med Emrik. Sen blir det antagligen Tonår på kvällen och sen skynda sig hem för att se slutet på Idolfinalen. Tror att Kevin kommer vinna ganska lätt men Alice är också värd vinsten så för mig spelar det ingen större roll vem som vinner. Ja ville ha dom två i final och så blev de ju! :DJust nu...
...är jag trött och flummig så ja ska nog lägga mig snart^^

Kom hem Simon!

2008-12-10 | 09:59:22
Ja denna dagen började skitbra med att ja såg att det snöade ute. Älskar när det är snö på marken som knakar när man går på den. Men såklart med min vanliga tur så va de första ja gjorde när ja kom ut att halka xD Men jag bara skrattade åt det och fortsatte gå till bussen.

Sen kommer man till skolan och då blir man helt iskall och det har inget med kylan ute att göra. Öppnade aftonbladet och vad ser man på förstasidan om inte min kompis och före detta klasskamrat på gymnasiet Simom Lago. Han är försvunnen sen i fredags och ingen har hört nåt från han sen dess.

Man ser ju folk som är försvunna, mördade etc i tidningen varje dag men de är först när mnan ser någon man känner som man verkligen fattar att det kan hända vem som helst...

vart är du Simon? Hoppas allt är bra trots allt... =/
Vet du något? Ring polisen på 114 14.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3957084.ab


Yours forever! <3

2008-12-09 | 23:34:39
Skrivet från mobil.

Satt nyss och kollade på det jag fick av dig när jag fyllde 19 och nu sitter jag bara och gråter. Killar ska vara starka och aldrig gråta men jag kan verkligen inte låta bli.

Att jag var så blind, hur kunde jag missa det?
Skulle det sett annorlunda ut om jag hade sett klart då? Det får vi nog aldrig veta.

Vill bara att du ska veta att jag saknar dig så mycket att jag inte kan beskriva det med ord. Om tre veckor idag så kommer vi träffas och jag räknar ner dagarna. Yours forever! <3

If dreams come true

2008-12-09 | 22:59:58

Är så jävla trött på allting nu asså. Har egentligen inte haft nån stadig grund att stå på i hela mitt liv. Känner att den börjar bli stadigare men ibland blåser det och så rasar en del av stödet.

Vill inget hellre än att sticka härifrån nu asså. Bara flytta från all skit och alla personer med två ansikten. Börja om på ny kula som man brukar säga. Med människor man verkligen känner att man kan lita på utan att oroa sig för att dom snackar skit bakom ens rygg tre minuter efteråt.

Tänk om ändå drömmen vore sann...


You are my life now

2008-12-09 | 17:06:14
Slö idag för som vanligt blev de ganska sent. Satt uppe till kvart över tolv och pratade med Jennii och Josefine. Men dom är trevliga att prata med och Jenni tjatar på mig att ja ska flytta till Göteborg så hon kan flytta in hos mig xD haha hon är bara för söt asså

Så idag tog jag mig en timmes sovmorgon och sen drog ja till skolan och räknade lite matte. Efter lunch så hade jag och Rasmus bestämt att vi skulle dra till överby och shoppa lite. Vi mötte upp Evelyn på vägen och så åkte vi dit och gick där ett par timmar.

Det slutade med att jag var den enda som hade handlat nåt. Efter lite tjat från Emelie så köpte jag boken "Om jag kunde drömma" som är den bok som filmen Twilight baseras på. Filmen verkar ju riktigt bra och bäckerna brukar ju i regel vara bättre än filmversionerna så man borde nog läsa den.Annars händer nog inget speciellt idag. Ska snart kolla på senaste avsnittet av Prison Break. Detta är för övrigt mitt 100:e inlägg i bloggen. Lite coolt...


Just nu...
...lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt. Dire Straits som går just nu.

Quantum of Solace

2008-12-08 | 19:33:34
Quantum of Solace... så heter den senaste Bondfilmen.

Har nyss sett klart på den och den va väl helt okej. Det kändes inte riktigt som en Bondfilm tycker jag men som film i sig va den bra. Kan lätt räkna upp andra Bondfilmer som är både betydligt bättre och sämre. Jag får ju säga att jag saknar Pierce i huvudrollen asså. Daniel känns inte lika mycket Bond och dessutom är ju Pierce den "rätta" Bond enligt mig eftersom GoldenEye va den första Bondfilmen ja såg. Men de va ändå en helt okej film. Medel i betyg.


Time Stood Still

2008-12-08 | 15:50:12
orkade inte blogga igår så gör de idag istället...

Gårdagen va grymt seg (precis som alla andra söndagar). Gick upp vid 11 efter att morsan hade kommit i rummet och tänt lampor och klagat på att ja låg länge. Kom iallafall upp til slut och käkade frukost och satte mig och spelade lite gitarr och grejade lite med datorn.

Sen så började ja snacka med Kristian på msn. Killen kommer snart hem från London och de tycker jag ska bli skönt. De är en skön kille att snacka med och vi har ungefär samma tänk vad gäller saker och ting oavsett om de bara gäller att flumma runt eller prata gravallvarliga saker och de är ovanligt idag tycker jag så de är riktigt skönt =)

Sen så försvann han och precis efter det så kom Rasmus hem till mig. Vi skulle fika och kolla på lite film och till slut blev de Pirates of the Caribbean 2. Tyvärr så va den lite väl lång och ja hade grova problem med att hålla mig vaken men vi kom igenom den efter 2,5 timmar =P

Sen stack han hem och då satte ja mig vid datorn och pratade lite med Emelie på msn. Men de va inte mycket pratande de blev. Sen så började jag prata med en tjej som heter Sara som ja kom i kontakt med genom communityt Emocore. Jättetrevlig och söt tjej och vi pratade alldelles för länge^^  Tror vi båda höll på att somna vid tangentbordet haha

Och när hon inte orkade vara uppe längre och gick och la sig så började Jenni prata med mig så ja fick ju snällt försöka hålla mig vaken en stund till xD men till slut när klockan blev tolv orkade jag verkligen mer så ja sa godnatt, släckte min lavalampa och somnade...Sen idag i skolan så fick vi veta att alla skulle på teater i aulan så vi gick dit, men teater va ganska fel. De va en gubbe som stog längst fram som va skådespelade (men de visste vi inte då) och han berättade typ om sin ungdom och drog lite vitsar och grejer. Va ganska roligt från och till men sen blev de bara tragiskt för han berättade om att han och nån kompis hade råknat en kiosk och att han hade "råkat" sparka ihjäl en 17-årig tjej och han berättade detaljer om hur hon såg ut efteråt så man nästan mådde illa. Kortfattat så va de iallafall en moralisk historia han drog bara för att påvisa att våld aldrig löser något o.s.v. så i sin helhet så va de en bra histora som tydligen hade hänt i verkligheten fast inte med honom.

Sen så gick ja på lunch med Rebecka, Carro och Malin och sen kom Jonna också så vi höll henne sällskap också så idag va nog min längsta dag nånsin i matsalen för vi satt runt 50 minuter^^


Just nu...
...sitter jag och pratar med Sara igen. Har fått tre nya smeknamn av henne. Söto, gosebjörn och krambjörn. Känns ju rätt bra men ja tror inte jag kommer börja kalla mig för de i skolan precis haha :P Där får Robban duga

I'll never stop loving You

2008-12-06 | 23:56:20
Lördag idag då. Grått och fult ute när jag vaknade. Gick upp och åt frukost och sen satte jag mig som vanligt med datorn och gitarrerna och lekte lite.

Sen på eftermiddagen så gick jag bort till julmarknaden och där mötte jag Rasmus och Evelyn. Trevligt att träffa dom, så gick ja runt lite med dom och sen skulle hon hem så jag och Rasmus följde henne till bussen och sen tog vi ett litet varv bland allt folk och så letade jag upp Hanna som hade gått vilse inne bland allt folk och så gick vi och ställde oss och kollade på tomteparaden. Den va ganska lång iår faktiskt men de va ju inte som när vi slog världsrekord precis haha

Sen efter det så stack jag och Rasmus hem till mig och lagade lite tacos. Sen när vi hade käkat så gick vi upp och satte oss på mitt rum och spelade lite gitarr och gjorde ett försök till sång... gick väl sådär^^

Sen spelade vi lite kort tills han skulle sticka hem och då satte jag mig och pratade med Emelie och Cissi på msn. mycket trevligt att prata med dom två. De är väl ungefär därför ja sätter igång msn överhuvudtaget för alla andra är så tråkiga och osociala. Men dom är helt underbara och de är dom två som lyser upp min annars så gråa dag. Så tack för att ni finns <3 ni betyder massor!


Just nu...
...sitter jag och lyssnar på Stop Loving You med TOTO och pratar med Cissi =)
såhär ser jag ut nu för tiden för er som har glömt... borde klippa mig snart känner jag men nån *host* Emelie *host* tvingar mig att spara^^...

This is the end of the road

2008-12-05 | 23:44:04
Fredag och denna dagen har vart bra. Lite seg imorse men de kan ju bero på att ja inte la mig förän 00:30 igår... satt och pratade med Jennii oavbrutet från runt 17 tills dess att ja la mig. Vi fick sagt rätt mycket med andra ord haha.

Men trots mitt morgontrötta jag så kom jag ändå iväg och tränade med Emrik, Ohlsson och Freddan vid halv elva. Va helt slut efter träningen så de va skönt att sitta i bastun och koppla av och skvallra med Emrik efteråt (dom andra är klena och orkar inte med värmen i bastun).

Efteråt så stack Ohlsson och Fredrik hem och jag och Emrik gick och tog var sin pizza och satt och pratade om precis allt och inget. Allt från förhållanden, till vad vi skulle göra i helgen och vidare till nyår. Riktigt trevligt att sitta och prata med han.

Sen så åkte han till trollhättan för att leta bildelar och jag tog bussen hem. Satt och lyssnade på musik och va lite halvrädd för att vi skulle åka i diket eftersom hela framrutan va täckt av imma så föraren kan inte ha sett mycket asså...

Sen när jag kom hem så satte jag mig och spelade lite gitarr och gnolade lite till. Sen på kvällen så drog jag bort till idrottshallen i Brålanda för att kolla på Sundal Rock Orchestra. Hade fått biljetter av Maria och ville ju såklart se henne spela. Sen så va de lite lokala ungdomar som fick sjunga. Bl.a. Sandra Zackrisson, och jag satt och rös så jag skakade när hon sjöng Carrie (Europe). En sån röst asså och hon är bara 15 år. Helt underbart. Sen va de en tjej som hette Erika och en kille som hette Johan som också sjöng och dom sjöng också bra. Sen så fick Robin från teknik som egentligen bara spelar trombon gå fram och sjunga Live and Let Die och de va första gången ja hörde han sjunga och kan bara säga att han sjöng asbra! Jag fick verkligen sångabstinens och ville själv vara med och sjunga. Man kanske skulle göpra som Maria tjatar på mig att söka till Idol nästa år...?

Hur som helst så va de en mycket bra konsert med en hel del bra låtar. Bilder finns på min bilddagbok och direktlänken till dom har ni här:


Just nu...
...sitter jag och är glad för att jag fick mina två favorter till Idolfinalen. Alice och Kevin i globen nästa vecka!

Ska jag säga vad jag tror så tror jag att Kevin kommer vinna överlägset men det hade han gjort oavsett vem han hade mött. Killen kommer från Malta, lär sig svenska, sjunger och rör sig som en gud... klart han är värd att vinna. Det är Alice också självklart jag älskar både hennes utseende, röst och utstrålning men tror fortfarande att Kevin tar hem vinsten. Men det återstår att se...

Right here waiting

2008-12-04 | 23:04:15
Ja då sitter man här vid datorn igen som så många gånger förr... Sitter i vintermörkret med lite dämpad belysning och lugn musik.

Ganska osmart av mig att göra detta eftersom jag sen länge vet att denna typ av stämning lätt gör mig deppig om jag sitter ensam.

Man börjar tänka på allt gott och ont i sitt liv och för stunden kommer jag mest fram till onda saker. Saker jag tycker om mig själv, saker andra tycker om mig, saker jag tror andra tycker om mig o.s.v.

Nu är det Torsdag och snart är det helg. Denna veckan har vart full av känslor både underbara och totalt vedervärdiga.

Äntligen har Emelie beställt biljetter så nu är det 100% säkert att hon kommer till mig över nyår och stannar hos mig 4 nätter. Försöker att inte tänka på det men ibland saknar jag henne så jävla mycket att det bokstavligt talat gör ont i hela kroppen av saknad.

Tänk att en person man började prata med på nätet kan betyda så mycket. Vi började prata för snart två år sen och vi har träffats två gånger. Hon är verkligen ljuset i mitt liv och om hon visste hur mycket hon betyder för mig tror jag hon skulle bli rädd. Hon är verkligen mitt allt.

Sen så har de hänt en del dåliga grejer från både höger och vänster som inte känns nåt vidare roligt och frågan är ju hur man ska hantera dom. Ska man konfrontera sin problem eller ska man ignorera dom och hoppas på att de löser sig ändå? För om man konfronterar dom är de ju inte säkert att det blir bra... det kan ju bli sämre.

Men men, nu är det snart juletider och de är ju en tid då man ska vara glad, givmild och kärleksfull. Synd bara att jag inte har någon att vara kärleksfull mot. Jag vet inte hur många gånger jag har önskat mig en tjej att sitta och hålla om i mörket, men nu såhär i juletider är de ju ännu värre.

Men men vad hjälper det att sitta här och gnälla egentligen? Inte ett jota skulle jag säga.

men men jag kan iallafall glädjas åt att Rasmus kommer hem imorron, Kristian kommer hem om 1 ½ vecka och jag kommer ha 5 dagar med Emelie vid nyår. De är tre saker att se fram emot big time!


Just nu...
...sitter jag och snackar med Jennii. Har hon pratat med henne i... säkert 5-6 timmar snart. Just nu sitter vi och letar efter en bra frisyr till mig som ja kan fixa nu när ja klipper mig innan jul. Om någon har nån bra idé så kläm fram den! =)

Hold on be strong

2008-12-03 | 10:14:16
Onsdag idag vilket innebär träning. Va och tränade med Richard i måndags och de va riktigt skönt så idag blir de att dra med Emrik och träna.

Sitter i skolan just nu och de är väldigt tomt här. Vet inte vart alla har tagit vägen. Förra veckan va många borta p.g.a. sjukdom (Viruset Dreamhack hade spridit sig bland eleverna) men nu vet ja inte vad det är. antagligen latmasken som har slagit till på alla elever.

Helt underbar kväll igår. Nu är allt klart och planerat inför nyår vad gäller Emelie. Hon tar tåget hit dan före nyår och stannar fem dagar. Blev riktigt glad när ja fick reda på att allt är klart med biljetter och sånt!


Förutom detta så var gårdagen helt värdelös, en tråkig dag där inget hände och ja bara gick runt och oroade mig. Nåt känndes fel helt enkelt. Nu förstår jag ju varför du gjorde som du gjorde och jag tycker så synd om dig ska du veta. Vet ingen som skulle vara mer värd ett Christmas Miracle för du är så underbar. Finns alltid här för dig oavsett vad! Du kan alltid prata med mig och jag kommer alltid hjälpa dig och ge dig stöd på alla sätt jag kan! <3